LUDUS Finansiering for udbydere af danskuddannelsen

Online-kursus der giver deltagerne indblik i de forskellige ansøgningsmuligheder, henvisningshåndteringen samt dannelsen af betalingstilsagn inklusiv gennemgang af opfølgningsværktøjer.

It-kurser

Vi gennemgår finansieringsprocessen og det samlede udvalg af systemfaciliteter, der understøtter denne – fra oprettelse og afsendelse af ansøgninger til modtagelse af henvisninger og dannelse af betalingstilsagn.

I løbet af kurset arbejder vi med menuerne Kursistadm, Ansøgninger (DU), Betalingstilsagn (DU) og Koder (Betalingstakstkataloget).

Efter præsentationen af emnerne får deltagerne mulighed for at arbejde på skolens egen kopi af LUDUS-databasen.

Diverse spørgsmål afklares i fællesskab, og der vil være mulighed for erfaringsudveksling.

Målgruppe

Medarbejdere og ledere, der arbejder med ansøgninger, henvisninger og/eller betalingstilsagn, og som har kendskab til de grundlæggende funktioner i LUDUS Web.


Formål

At give deltagerne indblik i de forskellige ansøgningsmuligheder, henvisningshåndteringen samt dannelsen af betalingstilsagn inklusiv gennemgang af opfølgningsværktøjer.

 

 

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/ludus---Finansiering-for-udbydere-af-danskuddannelsen/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 3.000 kr.

Lokation

Online