EG Bolig 3 Økonomi

På kurset vil du blive undervist i EG Bolig 3 økonomi, hvor du har mulighed for selv at afprøve systemet samtidig med undervisningen.
Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3 økonomi, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen og giver dig en overordnet forståelse for processen.

På kurset vil vi bl.a. gennemgå følgende:

- Hvordan navigere du rundt i EG Bolig 3, således du får optimeret dit værktøj i hverdagen
- Tips og Tricks i EG Bolig 3
- Kontoplan og Finansrapporter hvor du vil lære at:
Oprette, slette og redigere kontoplan, transaktioner i kontoplan, udtrække lister på hele eller en del af kontoplanen fx som PDF eller Excel. Indhente finansrapporter samt se eksisterende finansrapporter, oprette samt redigerer din egen tabelvisning på finansrapporterne. Hente rapporten ned som PDF eller Excel
- Bilagsflow
Indlæse faktura og oprette bilag, herunder faktura, kreditnota, og udgiftsbilag.
Udsøge og rette bilag. Gennemgå bilagsstatus og generel kørsel af hele bilags- godkendelsesflowet

Målgruppe:

Eksisterende brugere af EG Bolig, som ønsker en god start i EG Bolig version 3. 

Tag dine kollegaer med til en lærerig dag omkring EG Bolig 3, så det bliver lettere for dig i hverdagen, at konverter over i vores nye intuitive system. På kurset vil der også være andre af jeres "kollegaer" i branchen, så du vil også få mulighed for, at spare og drøfte EG Bolig 3 med dem.
Så tilmeld dig og få en lærerig dag, hvor du vil få en god start i brugen af EG Bolig 3. Efterfølgende vil du opleve, at programmet vil være et effektivt værktøj for dig i hverdagen.
Vi glæder os til at se dig.

Varighed 9.00 - 13.00

Pris 1.995,00 pr. deltager