Dynamic El Basic

Har du lige anskaffet dig Dynamic El til din virksomhed? Eller har du haft programmet i et kort stykke tid, men kunne godt tænke dig at vide, hvordan du på den bedste måde anvender Dynamic El? Så er dette kursus det helt rigtige til dig.

It-kurser

Dynamic El er mange installatøres fortrukne kalkulationsprogram. På ingen tid kan du udregne præcise prisoverslag til dine kunder, hvorfor du er garanteret en mere effektiv hverdag med mindre administrativt arbejde.

Med et kursus i Dynamic El som erfaringsgrundlag bliver du godt klædt på til at anvende vores kalkulationsprogram. På dette kursus vil du blive introduceret til de grundlæggende principper og funktioner, som Dynamic El tilbyder.

Når du har taget dette kursus, vil du være godt klædt på til at kunne tage Dynamic med dig, når du skal ud til dine kunder. Din grundlæggende kendskab til Dynamic El giver dig mulighed for at anvende og lave præcise kalkulationer på grundniveau, der giver dig og dine kunder et overskueligt overblik over opgaven.

På dette kursus vil du blive præsenteret for følgende:

  • De generelle funktioner i Dynamic El
  • Hvordan du laver kalkulation med programmet
  • Oprettelse af sager og tilbud
  • Hvordan du tilgår dine grossisters og leverandørers kartoteker
  • Ind- og udlæsning af filer

Derudover vil du også blive præsenteret for, hvordan du kan tilføje forskellige rabatter og avancer i kalkulation, hvordan du vælger materialer og komponenter, og hvordan du tilgår akkordløn og overenskomster.

Kombinationen af ovenstående betyder, at du vil få et godt indblik i, hvordan du kan bruge Dynamic El til at skabe en mere effektiv hverdag for dig selv og resten af virksomheden.

Målgruppe

Dette kursus er rettet mod dig, der først skal til at stifte bekendtskab med Dynamic El, eller som har lidt erfaring med at anvende programmet. Hvad end du er mester, overmontør eller beregner, er kurset perfekt til dig, der står for at udarbejde virksomhedens tilbud og kalkulationer.

 

Forudsætninger

Kurset forudsætter, at du har kendskab til de grundlæggende begreber inden for kalkulation, men det er ikke et krav, at du før har arbejdet med Dynamic-systemet. Din underviser vil sætte dig ind i, hvordan du kommer i gang med at anvende programmet, og hvordan du bedst muligt anvender dets grundlæggende funktioner.

Hvad får du for prisen

Med i prisen følger et kursusbevis, kursusmateriale og forplejning hele dagen. Du er altid sikker på at få undervisning af en kompetent og professionel underviser, der med sit indblik i branchen og Dynamic El vil give dig en grundig indføring i systemet.

 

Lyder det som noget for dig?

Kunne du tænke dig at deltage i dette kursus, har du mulighed for at tilmelde dig lige her på siden. Du kan også tilmelde dig over telefon ved at ringe til 7013 5606.

Datoer

Ballerup

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 2.995 kr.

Lokation

EG A/S, Lautrupvang 24, 2750 Ballerup

Kolding

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 9
Pris (ekskl. moms): 2.995 kr.

Lokation

EG A/S, Kokholm 3, 6000 Kolding

Aarhus

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 2.995 kr.

Lokation

EG A/S, Dusager 25, 8200 Aarhus N