Brugerkursus i EG SafetyNets spørgeskemamodul onlinekursus

Dan dig effektivt et overblik over besvarelser i en undersøgelse udsendt fra EG SafetyNet og få indblik i bedste praksis.

På kurset lærer du at:

  • navigere i spørgeskemamodulet. Du introduceres til EG SafetyNets opbygning i moduler og menupunkter. Desuden bliver du introduceret til de mest hyppige ikoner og deres funktioner. Derved opnår du forståelse for principperne i EG SafetyNet og kan arbejde mere effektivt.
  • opnå det store overblik i form af f.eks. statistik over besvarelser herunder svarprocent. Du får indblik i funktionerne respondentoversigten, svaroverblikket og i enkelte pdf-rapporter, samt lærer mange nyttige søgefunktioner, der kan hjælpe dig til at danne det ønskede overblik.

 

  • opnå forståelse for, hvordan du i EG SafetyNet kan gå et spadestik dybere i besvarelserne, f.eks. ved at læse de enkelte kommentarer og svartekster, samt tage udgangspunkt i den enkelte respondents besvarelse.
  • arbejde med begrebet "relationer" i EG SafetyNet. I både det store og det nære overblik kan du finde problemstillinger, som skal handles på, og det kan du gøre ved at skabe en direkte forbindelse mellem besvarelserne og en handlingsplan.

Målgruppe:
Kurset er målrettet ledere eller arbejdsmiljørepræsentanter, som selv skal danne sig et overblik over besvarelserne til en undersøgelse i EG SafetyNet.

Forudsætninger:
Det forudsættes, at du har adgang til et spørgeskemamodul i din organisations EG SafetyNet. Det kan fx være APV, trivselsundersøgelse, ledelsesevaluering, etc. Som en del af din forberedelse til webinaret, kan du med fordel tage et kig på, hvordan jeres eget EG SafetyNet ser ud

Varighed:
1,5 time

Læs mere om EG SafetyNet her

Undervisningsform:
Online undervisning. Webinaret forgår på Teams. Du modtager et link i en kalenderinvitation to uger før afholdelse. Webinaret foregår som oplæg med skærmdeling og mulighed for opklarende spørgsmål. Vær opmærksom på, at der vil blive taget udgangspunkt i en standardløsning og ikke din egen lokale opsætning.

Pris:
795 kr. (ekskl. moms)

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/brugerkursus-i-safetynets-sporgeskemamodul/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 15
Pris (ekskl. moms): 795 kr.

Lokation

Online