Brugerkursus i EG SafetyNets handlingsplansmodul onlinekursus

Føl dig tryg i brugen af EG SafetyNets handlingsplaner, og lær generelle funktioner og principper i løsningen. På dette kursus får du indblik i bedste praksis i brugen af handlingsplaner.

Tilmeld dig nu

På kurset lærer du at:

  • navigere i handlingsplansmodulet. Du introduceres til EG SafetyNets opbygning i moduler og menupunkter – her i blandt forskellen på oversigterne over opgaver, problemer og handlingsplaner. Desuden bliver du introduceret til de mest hyppige ikoner og deres funktioner.
  • arbejde med dine handlingsplaner fra start til slut. Du får forståelse for grundlæggende principper i arbejdet med handlingsplaner, samt inspiration til bedste praksis.

 

  • danne dig et overblik over dine egne eller andres handlingsplaner i både oversigter og forsideelementer. Du får indblik i, hvordan de forskellige søgefunktioner bedst udnyttes, så du let og hurtigt finder de mest relevante handlingsplaner.
  • se fordelene ved aktivt at arbejde med begrebet "relationer" i SafetyNet. Du lærer naturligvis også at benytte disse.

Målgruppe:
Kurset er målrettet dig, som har ansvar for oprettelse og udførsel af handlingsplaner. Du kan både være ny til opgaven og erfaren bruger med behov for genopfriskning og inspiration til bedste praksis i brugen af handlingsplaner i EG SafetyNet.

Forudsætninger:
Det forudsættes, at du har adgang til modulet "Handlingsplaner" i din organisations EG SafetyNet. Som en del af din forberedelse til webinaret, kan du med fordel tage et kig på, hvordan jeres eget EG SafetyNet ser ud.

Varighed:
1,5 time

Læs mere om EG SafetyNet her

Undervisningsform:
Online undervisning. Webinaret forgår på Teams. Du modtager et link i en kalenderinvitation to uger før afholdelse. Webinaret foregår som oplæg med skærmdeling og mulighed for opklarende spørgsmål. Vær opmærksom på, at der vil blive taget udgangspunkt i en standardløsning og ikke din egen lokale opsætning.

Pris:
795 kr. (ekskl. moms)

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/brugerkursus-i-safetynets-handlingsplansmodul/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 795 kr.

Lokation

Online