Brugerkursus i EG SafetyNets handlingsplansmodul

Føl dig tryg i brugen af EG SafetyNets handlingsplaner, og lær generelle funktioner og principper i løsningen. På dette kursus får du indblik i bedste praksis i brugen af handlingsplaner.

På kurset lærer du at:
• navigere i handlingsplansmodulet. Du introduceres til EG SafetyNets opbygning i moduler og menupunkter – her i blandt forskellen på oversigterne over opgaver, problemer og handlingsplaner. Desuden bliver du introduceret til de mest hyppige ikoner og deres funktioner.
• arbejde med dine handlingsplaner fra start til slut. Du får forståelse for grundlæggende principper i arbejdet med handlingsplaner, samt inspiration til bedste praksis.
• danne dig et overblik over dine egne eller andres handlingsplaner i både oversigter og forsideelementer. Du får indblik i, hvordan de forskellige søgefunktioner bedst udnyttes, så du let og hurtigt finder de mest relevante handlingsplaner.
• se fordelene ved aktivt at arbejde med begrebet "relationer" i SafetyNet. Du lærer naturligvis også at benytte disse.

Målgruppe:
Kurset er målrettet dig, som har ansvar for oprettelse og udførsel af handlingsplaner. Du kan både være ny til opgaven og erfaren bruger med behov for genopfriskning og inspiration til bedste praksis i brugen af handlingsplaner i EG SafetyNet.

Forudsætninger:
Det forudsættes, at du har adgang til modulet "Handlingsplaner" i din organisations EG SafetyNet.

Varighed:
1,5 time

Undervisningsform:
Webinaret forgår på Teams. Du behøver ikke selv have installeret Teams for at kunne deltage, men modtager et link i en kalenderinvitation to uger før afholdelse. Webinaret foregår som oplæg med skærmdeling og mulighed for opklarende spørgsmål.
Værd opmærksom på, at der vil blive taget udgangspunkt i en standardløsning og ikke din egen lokale opsætning. Som en del af din forberedelse til webinaret, kan du med fordel tage et kig på, hvordan jeres eget SafetyNet ser ud.

Pris:
795 kr. (ekskl. moms)

Der gives 10% på hele regningen, når flere fra samme organisation sendes på samme standardkursus.