Brug af dosisdispensering i EG WinPLC

Få kendskab til, hvordan dosisdispenseret medicin ordineres korrekt i EG WinPLC.

Nyt journalsystem speciallæge

Få kendskab til, hvordan dosisdispenseret medicin ordineres korrekt i EG WinPLC.

Forudsætninger for deltagelse:
Deltagelse i kurset forudsætter grundlæggende kendskab til EG WinPLC, herunder særligt FMK i EG WinPLC.

Beskrivelse:
Som deltager vil du komme til at blive bekendt med brugen af dosisdispenseret medicin i EG WinPLC, herunder opstart og fornyelse af dosisdispenseret medicin, doseringsændringer i forbindelse med dosisdispenseringer samt pausering og ophør af dosisdispenseret medicin.

Kurset henvender sig til alle ansatte i almen praksis.

Sådan deltager du:

For at deltage skal du blot bruge en computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på kurset skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Online-kurset bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme kurset i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen.

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis kurset på dansk.

Du vil undervejs have mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.

Varighed:
Kurset varer 1,5 time og prisen for deltagelse er 295,00 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/brug-af-dosisdispensering-i-eg-winplc/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 50
Pris (ekskl. moms): 295 kr.

Lokation

Online