Brandsoft EG Webdata til kirkeregnskaber

Med EG Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres.

It-kurser hos EG

Webdata er en Excel-komponent, som giver dig adgang til dine Brandsoft-data direkte fra regnearket. Er du klar over, hvor mange informationer du kan trække ud af dine data med de rette opstillinger?

Med Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres. Du kan desuden få vist data med alle de grafik- og diagrammuligheder, som Excel giver.

Overblik på en helt ny måde. I Excel kan du nu arbejde på alle dine posteringer på tværs af regnskabsår og budgetter og lave statistikker efter eget ønske. Dette giver mulighed for at lave opstillinger og sammenligninger, som ikke før har været mulige.

Lav en analyse af de enkelte udgiftsarter på tværs af regnskabsår. Lav en opstilling, hvor regnskab og budget præsenteres efter hovedformål, fold herefter regnskabet ud i underformål og herefter i arter og se til slut den enkelte postering.

Læg filtre på data, således at man kan se eventuelle underregnskaber eller projekter.

Målgruppe

Kurset henveder sig til regnskabsførere, kasserere og kirkegårdsledere, der ønsker udvidet indsigt i regnskabet.

Forudsætninger

Kurset forudsætter grundlæggende viden om anvendelse af MS Excel 2010 eller nyere samt kendskab til Brandsoft Kirkegårdssystem. Kurset henvender sig til regnskabsførere og kasserere, der ønsker udvidet regnskabsindsigt.