Brandsoft EG Webdata til kirkegårde

Med EG Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres.

It-kurser

Webdata er en Excel-komponent, som giver dig adgang til dine Brandsoft-data direkte fra regnearket. Er du klar over, hvor mange informationer du kan trække ud af dine data med de rette opstillinger?

Med Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres. Du kan desuden få vist data med alle de grafik- og diagrammuligheder, som Excel giver.

Overblik på en helt ny måde. I Excel kan du nu arbejde på alle dine kirkegårdsdata og lave statistikker efter eget ønske. Dette giver mulighed for at lave opstillinger og sammenligninger, som ikke før har været mulige.

Lav en analyse af, hvor mange gravsteder med et bestemt antal pladser, der findes på din kirkegård. Lav en statistik på hvor mange nedsættelser, der har været på din kirkegård i år. Lav en statistik på timer og medarbejdere fra PlanTid eller Ressourcesystemet.

Målgruppe

Kurset henveder sig til gravere, kirkegårdsmedarbejdere og kirkegårdsledere, der ønsker udvidet indsigt i kirkegårdens data.

Forudsætninger

Kurset forudsætter grundlæggende viden om anvendelse af MS Excel 2010 eller nyere samt kendskab til Brandsoft Kirkegårdssystem h.h.t. Plantid eller Ressource. Kurset henvender sig til gravere, kirkegårdsmedarbejdere og kirkegårdsledere, der ønsker udvidet regnskabsindsigt.