Kursus

Brandsoft Årsafslutning af regnskab

Kursets formål er at lære dig procedurer og rutiner for udførelse af årsafslutning af et kirkeregnskab, herunder udfærdigelse af regnskabsskemaet.

Under hele kurset arbejder du med dine egne data. Du skal medbringe de nødvendige adgangskoder til regnskabsprogrammet på kirkeportal.dk samt økonomiportalen skema.brandsoft.dk.

Først foretager vi årskørsel af regnskabet.

Vi ser derefter, hvad der er sket i forbindelse med årskørslen, og gennemgår efterposteringerne i den automatiske resultatdisponering, der er dannet.

Vi foretager den første aflevering af årsregnskabet på Økonomiportalen. Den endelige aflevering foretager du selv senere, når du er kommet hjem og har kontrolleret alt.

Mulighederne for tilpasning af og evt. oprydning i arts- og formålskontoplanen gennemgås. Nogle artskonti kan måske med fordel spærres for bogføring, ligesom underformålskonti kan slettes eller omdøbes.

Program

08.30 Morgenkaffe

09.00 Velkommen

12.00 Frokost

15.00 Tak for i dag

 

OBS: gældende for kurserne i november:

Vi forventer at afholde kurset, men vi følger regeringens anbefalinger om COVID19 og kan risikere at skulle aflyse kurset.

Vi arbejder på at finde alternativer, så du ved en aflysning af det fysiske kursus, stadig kan få de oplysninger, der skal til for, at du kan afslutte jeres regnskab.

Vi vil holde dig opdateret inden kurset.

Målgruppe

Kurset henvender sig til kasserere eller regnskabsførere med kendskab til kirkeregnskab.

Forudsætninger

Brandsoft Kirkeregnskab til Windows WEB anvendes. Kurset forudsætter, at du er daglig bruger af Brandsoft Kirkeregnskab, at du har kendskab til Windows på brugerniveau samt at du har gennemgået kurset Regnskab 1 eller har tilsvarende kendskab.

Datoer

Herning

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 8
Pris (ekskl. moms): 2.125 kr.

Lokation

EG A/S, Industrivej Syd 13C, 7400 Herning

Ballerup

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 2.125 kr.

Lokation

EG A/S, Lautrupvang 24, 2750 Ballerup

Aalborg

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 2.125 kr.

Lokation

Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg Ø