Administratorkursus i EG SafetyNets handlingsplansmodul onlinekursus

Dette kursus er essentielt for at kunne benytte administrationsmodulets mange funktioner, og efter gennemførsel har du adgang til at kontakte den support, som vi tilbyder til uddannede administratorer.

I løbet af første halvdel af kurset gennemgår vi al den opsætning, der skal på plads, før brugerne indtager systemet. Derefter handler det om at skabe sig et overblik, når handlingsplanerne tikker ind.

På kurset lærer du at:

·       Opsætte en handlingsplan
·       Oprette en guide
·       Opsætte en skabeloner
·       Danne dig et overblik over handlingsplaner
·       Udtrække rapporter

 

Målgruppe:
Kurset er målrettet dig, som har ansvar for at varetage handlingsplansmodulet i EG SafetyNet. Du er enten garvet administrator, som har brug for en opfriskning, eller du har netop fået administratoransvar og er helt ny på opgaven.

Forudsætninger:
Det forudsættes, at du har fået udvidet adgang til jeres EG SafetyNet-miljø, så du efter undervisningen kan gå i gang med at benytte det, du har lært, med det samme.

Varighed:
3,5 timers undervisning

Undervisningsform:
Online undervisning med variation mellem oplæg og praktiske øvelser.

Pris:
1.695 kr. (ekskl. moms)

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/administratorkursus-i-safetynets-handlingsplansmodul/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 15
Pris (ekskl. moms): 1.695 kr.

Lokation

Online