Webinar: EG Addio - Præsentation

På dette webinar får du en kort introduktion til EG Addio's nye præsentationsværktøj, som bruges til at præsentere og vise jeres ydelser til samtalen med pårørende.

Læs mere og tilmeld dig webinaret.

 

Bedemand Claus Madsen: Med EG Addio kan vi gøre alt online ude hos pårørende
På webinaret vil vi gennemgå, hvordan I opretter præsentationer og benytter dem under samtale med pårørende. 
 
Præsentationsværktøjet skal ses som et nemt og professionelt redskab, når man til en samtale med pårørende skal vise og præsentere begravelsesforretningens ydelser. Det kan være kister, urner, rustvogne, kistedekorationer, højtidelighedssteder mm. 
 
I kan selv oprette og designe forskellige præsentationer, som passer til forskellige begravelsesformer. Så kan I hjemmefra forberede jer på, hvad I visuelt vil præsentere for de pårørende.  
 
Fra sagen kan I tilgå de tilgængelige præsentationer, og derfra har I også mulighed for at tilføje de endelige ydelser direkte til sagen.   
 
Til jer som tidligere brugte DBM, så er Addio's nye præsentation en afløser til DBM.  
 
Vi anbefaler, at du også tilmelder dig webinaret "EG Addio - Varekartotek", hvor vi vil præsentere dig for hvordan du opretter og retter i jeres vare direkte fra Addio. 
 
Din vært: Tina Markussen

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i programmet GoToWebinar, og når du tilmelder dig, får du tilsendt en automatisk bekræftelse fra systemet på engelsk. Du trykker blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender. På selve dagen klikker du på 'Join Webinar' for at deltage.

Selv om mailen er på engelsk, holder vi naturligvis webinaret på dansk.

På selve webinaret har du selvfølgelig mulighed for at stille og få besvaret dine spørgsmål til dagens tema.