Webinar

Automatiske forløb i EG Clinea

Har du et grundlæggende kendskab til EG Clinea og vil du vide mere om Automatiske forløb?

Automatiske forløb er – kort fortalt – en funktion i EG Clinea, der giver brugeren mulighed for hurtigt at danne foruddefinerede journalnotater med diagnosekoder og – for visse specialer – en samtidig kodning af ydelser. Et igangsat automatisk forløb i journalen kan herefter fortsættes med et andet foruddefineret notat.

Automatisk forløb er særligt brugbart når der f.eks. skal laves journalnotater til børneundersøgelser, operationer og andre typer af konsultationer/behandlinger, hvor der er flere på hinanden følgende patientaftaler med en foruddefineret tekst

Du får på kurset et grundlæggende kendskab til brugen af automatiske forløb i EG Clinea, herunder oprettelse af automatiske forløb, tilknytning af kontakter til et oprettet automatisk forløb samt brug af de automatiske forløb i journalen.

Sådan deltager du:

For at deltage på dette online kursus skal du blot bruge din computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på kursus skal have testet, at din PC kan afspille lyd. 

Varighed:
Kurset varer ca. 45 minutter og der vil under kurset være mulighed for at chatte med en konsulent, der kan svare på spørgsmål, der opstår i forbindelse med undervisningen.

Prisen for deltagelse vil være 295,- +moms pr. deltager.