Kundereference

V. Lindenberg's Eftf. ApS

Entreprenørselskabet V. Lindenberg's Eftf. ApS har fået frigjort mange administrative timer ved at bruge EG Lønservice. Især de kompetente kundeservicemedarbejdere hos EG letter hverdagen for selskabet.

Lønnen kører af sig selv med EG Lønservice

For Gerd Kibsgaard, der er regnskabsansvarlig i entreprenørfirmaet V. Lindenberg's Eftf. ApS i Lynge, er det at lave løn blevet noget nær en leg, efter at virksomheden er gået over til at bruge EG Lønservice.

Virksomheden arbejder udelukkende med underleverandører og har derfor selv et begrænset antal medarbejdere. Og så længe, der ikke er udskiftninger i staben, går det som smurt.

"Lønnen kører af sig selv. Det er virkeligt enkelt. Jeg overtog det fra en kollega, der sagde op, og så måtte jeg bare kaste mig ud i det. Jeg måtte ringe rigtigt meget til EG Lønservice for at spørge, hvordan jeg skulle oprette medarbejdere og i det hele taget gebærde mig. Jeg fik en fantastisk service hele vejen igennem. Og for os, som har rigeligt at se til, er det en stor fordel", siger Gerd Kibsgaard.

Deres hotline, chat-funktion og telefonservice gør, at man føler sig på sikker grund. Og jeg er sikker på, at alle de andre features i EG Lønservice gør det meget hurtigere at lave løn Gerd Kibsgaard, regnskabsansvarlig i entreprenørselskabet V. Lindenberg's Eftf. ApS

"Hvis man overvejer at starte med EG Lønservice, så er mit råd: Bare gå i gang! Det er en utrolig backup, man får hos dem, og Lønservices medarbejdere er meget hjælpsomme og kompetente. De ringer endda nogle gange selv og spørger: Mener du det, du har lavet? Så føler man virkelig, man er i gode hænder", slutter Gerd Kibsgaard.