Kundereference

Tømrermester Peter Venø Nielsen

Tømrermester vækster med ny it. Tømrermester Peter Venø Nielsen ansætter flere svende og lærlinge uden at udvide administrationen. Løsningen er intelligent udnyttelse af it-værktøjer.

Peter Venø Nielsen

Tømrermester Peter Venø Nielsen

Uden stærk it ville jeg ikke både kunne lede 15 medarbejdere og selv klare al administrationen. Tømrermester Peter Venø Nielsen

 "Uden smarte it-værktøjer ville jeg ikke være i stand til både at lede 12 svende og 3 lærlinge og selv klare al administration, det er helt sikkert", fortæller tømrermester Peter Venø Nielsen. Virksomheden har netop investeret i en ny ejendom i Kvistgård på Nordsjælland, der skal fungere som nyt hjemsted for den kvalitetsorienterede tømrervirksomhed.

 

Mere tid til kundeopgaver
Peter Venø Nielsen har anskaffet sig brancheløsningen Visual Administration i onlineudgaven samt tillægsløsningerne Visual Kalkulation, NemHandel og Lønservice. "Visual er enkelt og logisk at gå til, brugergrænsefladen er nem at forstå, og det er en stor fordel, at alt hænger sammen, så jeg slipper for en masse tidskrævende tastearbejde", fortæller Peter Venø Nielsen, der er meget optaget af at gøre administrationen så smart og effektiv som mulig, så han kan bruge mere tid på ledelse og kundeopgaver. "Jeg håndterer selv al administration, og det er derfor en stor tryghed i hverdagen, at jeg ved, jeg altid kan ringe til EG’s hotline og få hjælp her og nu".

 

Rammer det rigtige prispunkt
Peter Venø Nielsen kalkulerede tidligere tilbud i Excel, men er i dag gået over til løsningen Visual Kalkulation fra EG. "I starten kalkulerede jeg både i Excel og i Kalkulation for at være sikker på, at resultatet blev korrekt."

"Det er vigtigt for mig at ramme det helt rigtige prispunkt, hvor prisen er attraktiv for kunden, og jeg stadig har et fornuftigt dækningsbidrag. Men det viste sig, at Kalkulation rammer det rigtige punkt, og så er det meget hurtigere at bruge end Excel-metoden."

 

Med Visual Kalkulation rammer jeg det helt rigtige prispunkt, hvor prisen er attraktiv for kunden, og jeg stadig har et fornuftigt dækningsbidrag.

 

"Jeg kan nemt ændre parametre som antal medarbejdere og faste omkostninger, så kalkulationen altid passer til min omkostningsstruktur", fortæller han.

Han fortæller også, at efterkalkulationen er blevet hurtigere at foretage, og at det giver ham et bedre overblik over, hvad dækningsbidraget pr. time for en given sag har været. Det er nyttigt, når han skal give tilbud på lignende opgaver i fremtiden.

 

Læs mere om kalkulationsprogrammet til håndværkere

Læs også - Tømrer- og Snedkerfirma Jens Rasmussen