Kundereference

Tømrer- og Snedkerfirma Jens Rasmussen

Jeg er tømrer – ikke kontormand.

Tømrermester Jens Rasmussen

Tømrer- og Snedkerfirma Jens Rasmussen

 

Jeg er tømrer – ikke kontormand. Jens Rasmussen, direktør og indehaver

Det var vigtigt for Jens Rasmussen at have styr på likviditeten og på, om han rent faktisk tjente penge. Derfor valgte han EG Lønservice og senere Visual Administration. Sammen med en konsulent fra EG fandt Jens Rasmussen en løsning, der passede til hans firma.

 

Overblik
Efter opstarten skulle der lidt tilvænning til. "Løsningen kræver, at alt skal registreres – slut med blokken og at skrive bag på en klods," griner Jens. Det var en omstilling for både Jens og medarbejderne, men målet med at bryde den vane vejede meget tungt – overblik. "Det var også et betryggende skift – det overblik, man skaber i sagsstyring, er svært at gøre op i penge. Man har det økonomiske overblik og kan ændre retning meget tidligere i et forløb på en byggesag, hvis det er nødvendigt. På regningsarbejde er jeg samtidig sikker på at få alle stumper med på fakturaen," siger Jens.

 

At jeg kan se, hvad jeg skylder, og hvem der skylder mig, giver mig min nattesøvn – noget jeg under mine kollegaer.

 

"Investeringen i kroner og øre er for længst kommet hjem. Alene på revisorudgiften sparer jeg ca. 20.000 kr. om året. Revisoren får nu kun regnskabet til gennemsyn én gang om året. Dertil skal lægges den tid, jeg har sparet på bl.a. bogføring og løn," siger han.