Kundereference

Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune – NetForvaltning Sundhed

Jeg synes, det er et supernemt og tilgængeligt system, og så er servicen helt i top. Laila Jespersen, arbejdsmarkedsrådgiver

NetForvaltning Sundhed – spar tid i sagsbehandlingen 
Det tager tid at printe erklæringer ud, lægge dem i en kuvert og sende dem med posten. Den tid kan sagsbehandlerne i Syddjurs Kommune nu spare, fordi kommunen har valgt at implementere den digitale blanketløsning NetForvaltning Sundhed. 

Stor begejstring for systemet 
"Jeg synes, det er et supernemt og tilgængeligt system, og så er servicen helt i top. Der har ikke været en eneste fejl, og spørger man om noget, får man svar med det samme!" 

Hurtigere sagsbehandling 
Med NetForvaltning Sundhed forventer kommunen en væsentlig nedbringelse af tidsforbruget til håndtering af attester. Systemet danner automatisk de relevante blanketter på baggrund af indtastede oplysninger og sender herefter blanketterne videre til lægerne. 

Derudover sparer NetForvaltning Sundhed medarbejderne for en række rutinemæssige opgaver, da systemet også sender fremmødebreve ud til borgerne samt rykkerskrivelser til lægerne. Det betyder, at sagsbehandlerne ikke hele tiden skal være opmærksomme på, om en ny tidsfrist nærmer sig. 

God modtagelse i kommunen 
Alle i jobcenteret har fået undervisning i NetForvaltning Sundhed, og der har indtil nu været stor begejstring blandt medarbejderne: "Systemet er særdeles let at gå til, og det er blevet meget nemmere og hurtigere at kommunikere med lægerne i kommunen." 

Let at implementere 
Implementeringen af systemet i kommunen er forløbet smertefrit, og Laila Jespersen har kun positive ord tilovers for EG Kommuneinformation, som supporterer produktet: "Jamen, det er jo en professionel virksomhed, som jeg indtil videre ikke har andet end ros til!" 

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Key Account Manager

Anders Tuff

Senior Key Account Manager

Caspar Bergstrøm

Salgsdirektør

Per Mouritsen