Kundereference

PBO Group:

ASPECT4 Attachments gør det nemt at dele informationer

Fashionvirksomheden PBO bruger Attachment-værktøjet i ASPECT4 til automatisk at samle mails, kontrakter, kontoudtog - alt det, man typisk har liggende spredt på forskellige drev.

- Jeg kan godt lide, at det ligger centralt, og det er meget nemmere at videndele med kolleger, siger Jesper Hornsleth, CFO hos PBO Group.

ASPECT4 Attachments gør det nemt at dele informationer

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Manager, ASPECT4 Fashion

Frank Sørensen

Læs mere Læs mindre

Frank har siden 1984 arbejdet med fashion-branchen og er ansvarlig for EG's ASPECT4 Fashion-afdeling. Frank har arbejdet med virksomheder specialiseret i private label, kollektionshuse, virksomheder med egne butikker og hos virksomheder, der servicerer dagligvaresektoren. Frank har et indgående kendskab til hele værdikæden i fashion-industrien og har erfaring med alt fra produktudvikling, B2B, B2C, indkøb af rå- og færdigvarer, styring af strikkeri- og systuer og helt ud i butikken, hvor varen i sidste ende skal over disken.