Kundereference

ØsterBO

ØsterBO benytter Digital Post inklusive e-Boks i deres EG Bolig-løsning. Og i udlejningen sparer medarbejderne en masse tid – både på at danne lejekontrakterne og når lejekontrakterne kommer retur.

Lejekontrakten er sendt på få minutter

Det er en bedre service for den kommende lejer. De får rigtig hurtigt adgang til at se kontrakten og kan få den underskrevet. På den måde er det hurtigere afsluttet for dem, så ved de, at det er på plads. Og det falder også rigtig hurtigt på plads i vores system. Helle Ravn, daglig leder i udlejningen, ØsterBO i Vejle.

Med ca. 600 ind- og fraflytninger om året er der mange lejekontrakter at holde styr på i boligforeningen ØsterBO i Vejle. Tidligere ville det typisk tage 10 dage at få en lejekontrakt underskrevet. Når den kommende lejer havde accepteret, skulle boligadministrationen i ØsterBO taste det ind i systemet, lejekontrakten skulle printes ud, og så skulle alle papirerne sendes til lejeren.

I dag kan hele sagen i nogle tilfælde klares samme dag, fordi ØsterBO benytter Digital Post inklusive e-Boks. Og i udlejningen sparer medarbejderne en masse tid – både på at danne lejekontrakterne og når lejekontrakterne kommer retur.