Kundereference

Mød Danmarks mest it-modne håndværker

Bruger EG Visual til at styre alle opgaver

Vi bruger konsekvent EG Visual til at styre alle vores opgaver fra oprettelse af projekter til budgetter og til at knytte kundeoplysninger og fakturaer til den enkelte sag. Kasper Bang, tømrermester og ejer af Koed Tømrer- og Byggeforretning

"Vi arbejder hele tiden med det, min formand, min bogholder og jeg. Vi bruger konsekvent EG Visual til at styre alle vores opgaver fra oprettelse af projekter til budgetter og til at knytte kundeoplysninger og fakturaer til den enkelte sag. Det giver et rigtig godt overblik at samle alt på ét sted, så man altid har alle oplysninger ved hånden," siger Kasper Bang, tømrermester og ejer af Koed Tømrer- og Byggeforretning. 

Ligesom Rom ikke blev bygget på én dag, tog det dog også tid, før alle arbejdsrutiner og processer var samlet under et i virksomhedens EG Visual-løsning. 

"Vi tog det i etaper. Det kan være en stor mundfuld bare at kaste sig ud i, at alt skal styres i ét system, men langsomt er vi kommet dybere ind i programmet, og den energi, vi har brugt på at lære, hvordan man gør det effektivt, kommer nu igen i den anden ende. Vi regner dog også stadig med, at der er ting, vi kan forbedre. Eksempelvis er vi i gang med at installere tablets i de forskellige biler, så vi lettere og mere effektivt kan videregive informationer om byggeopgaverne mellem os på kontoret og svendene i marken," siger Kasper Bang. 

Han giver også et godt råd med på vejen til de virksomhedsejere, der gerne vil blive bedre til at styre deres administration: 

"Få brugt mulighederne i jeres programmer, og brug tiden på at sætte jer ind i det. Det tager tid. Jeg har tit hængt i røret til supporten og selv brugt tid på at undersøge funktioner, og det betaler sig nu – og så skal man måske starte i det små og lære lidt ad gangen, for kaster man sig pludselig ud i at lære et helt it-system fra bunden, kommer det til at tage lang tid," siger Kasper Bang.