Kundereference

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune har haft NetForvaltning Sundhed siden marts 2009.

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune – NetForvaltning Sundhed

Vi oplever alle, at NetForvaltning Sundhed har været med til at lette den daglige sagsbehandling. Trine M. Clement, konsulent

Lettere sagsgange i Frederikshavn Kommune – med NetForvaltning Sundhed

For Frederikshavn Kommune er det nu slut med papirhåndtering og langsomme postgange, når der skal indhentes attester fra kommunens læger. Den digitale sagsbehandlingsløsning NetForvaltning Sundhed har erstattet de arbejdsgange, der indtil nu er foregået via traditionelle papirblanketter og almindelig post.

 

"Vores forventninger er klart indfriet"

"Som daglig bruger af NetForvaltning Sundhed er mine forventninger klart blevet indfriet. Jeg havde en forventning om, at det blev nemmere og hurtigere at anmode om og indhente lægelige oplysninger. Dette er til fulde blevet indfriet, bl.a. pga. lettere sagsgang."

 

God modtagelse i kommunen

NetForvaltning Sundhed er blevet rigtig godt modtaget blandt medarbejderne i Frederikshavn Kommune. Mange af dem oplever kortere sagsbehandlingstid, fordi sagsgangen er blevet lettere:

"Efter at vi har implementeret NetForvaltning Sundhed, har jeg kun oplevet positiv respons fra mine kolleger. Vi oplever alle, at løsningen har været med til at lette den daglige sagsbehandling."

 

Hvorfor NetForvaltning Sundhed?

Frederikshavn Kommune valgte NetForvaltning Sundhed, fordi det er en fleksibel løsning, der kan anvendes i hele kommunen. Løsningen har været let at implementere, og kommunen fik en rigtig god start:

"Implementeringen af NetForvaltning Sundhed forløb gnidningsløst, og vi oplevede en supergod service. Efter en kort gennemgang var det legende let selv at gå i gang."

NetForvaltning Sundhed har således bidraget til en væsentlig nedbringelse af arbejdstiden i kommunen.

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Key Account Manager

Anders Tuff

Senior Key Account Manager

Caspar Bergstrøm

Salgsdirektør

Per Mouritsen