Kundereference

Frederiksberg Kommune

Fik sammenhængende løsning.

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune valgte FKO med effektmåling

Alle støtter, at vi nu får det helt rigtige, sammenhængende socialfaglige værktøj, der understøtter den logik og den form for sagsbehandling, som vi arbejder med på voksenområdet. Socialchef Flemming Nielsen, Frederiksberg Kommune

 

I Frederiksberg Kommune har man i årevis forsøgt at få sat fokus på, hvilke sociale indsatser der virker, og hvad der ikke virker. Ligesom for andre kommuner er udfordringen dog, at der er alt for lidt viden om, hvad der virker i forhold til hvad på socialområdet for voksne udsatte, og hvilken effekt indsatsen har. 

 

Valgte EG Sensum 

Derfor gik Frederiksberg Kommune i 2014 i gang med at implementere en sammenhængende socialfaglig it-løsning fra EG, der understøtter den logik og den form for sagsbehandling, som kommunen arbejder med på voksenområdet. 

 

Faglige Kvalitetsoplysninger 

"Vi har det meget ambitiøse mål at få koblet Faglige Kvalitetsoplysninger, FKO, med budgetter for de enkelte tilbud, så vi i sidste ende kan se, hvilke tilbud der leverer hvilke resultater, og styre pengene derhen, hvor vi kan se, at tilbuddet leverer en indsats", siger socialchef Flemming Nielsen, Frederiksberg Kommune. 

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk