Kundereference

Egedal Kommune

Kommunens foreninger ansøger nu om foreningstilskud digitalt. Det har reduceret kommunens arbejdsopgave markant.

Læs mere her på siden
Egedal Rådhus

Egedal Kommune: Digital håndtering af aktivitetstilskud

Når 800 foreninger og grundejerforeninger søger om det årlige aktivitetstilskud, plejer det at give sved på panden hos medarbejderne i Egedal Kommune. Men nu er arbejdsgangen digitaliseret.

Tidligere var arbejdet med at beregne aktivitetstilskud til kommunens 800 foreninger et tidskrævende og kompliceret regnestykke. Nu indtaster foreningerne selv nogle få oplysninger om deres medlemmer, og så beregner EG On Kultur & Fritid beløbet for os. Kultur- og fritidskonsulent Maria Brown, Egedal Kommune


De mange foreninger i kommunen er berettiget til et aktivitetstilskud på baggrund af en række komplekse beregninger af foreningernes medlemstal, fordelingen af medlemmer i forskellige aldersgrupper, medlemmernes kontingentindbetalinger og foreningens aktivitetsniveau.

– Tidligere fik vi tilsendt oplysningerne på OIB-blanketter, som vi så var nødt til at taste manuelt ind i et stort regneark, der var sat op til at lave beregningerne for os, forklarer kultur- og fritidskonsulent Maria Brown og tilføjer, at det var en besværlig opgave med mange fejlmuligheder.

Efter at kommunen har taget den digitale løsning EG On Kultur & Fritid i brug inklusive tilskudsmodulet, er medarbejdernes tidsforbrug på opgaven reduceret væsentligt.

– Nu er det de enkelte foreninger, som skal indtaste nogle få oplysninger i et onlineskema, hvorefter systemet laver alle beregningerne for os. Det er blevet meget lettere at arbejde med for os, og da systemet husker tidligere indtastede oplysninger, er det også en enkel opgave for de enkelte foreninger, siger kultur- og fritidskonsulent Maria Brown, Egedal Kommune.

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive, Public Sales

Peter Lund

Tlf:  +45 7220 7598

Email:  plund@eg.dk