Kundereference

Beatræ A/S

Det foregår i dag elektronisk, og selvom firmaet har mange mindre leverandører, er fakturagodkendelse blevet overkommeligt.

Beatræ

Beatræ A/S - regnskab

Vi sparer rigtig meget tid. Jeg vil mene, at jeg sparer 10-15 minutter på håndtering af fakturaer alene. Det giver meget på et år – eller bare på en måned. Martin Olsen, byggeleder hos Beatræ A/S.

 

Styr på leverandørfakturaerne

Byggeleder Martin Olsen kan stadig huske, hvordan man tidligere var tvunget til at kontere i papirform, og hvor meget energi, man skulle bruge på at finde ud af, hvilke byggesager de enkelte fakturaer hørte til. Hvis svendene havde købt materialer til lager i byggemarkedet, måtte Martin Olsen altid overveje, om materialerne hørte til et bestemt sagsnummer, når han godkendte fakturaen.

Det foregår i dag elektronisk, og selvom firmaet har mange mindre leverandører, er fakturagodkendelse blevet overkommeligt. Nu behøver firmaets bogholderi heller ikke vente på, at Martin Olsen er tilbage på kontoret.

 

Sparer 10-15 minutter hver dag

Når der er nye fakturaer til godkendelse, modtager Martin Olsen en mail. Og så kan han godkende fakturaen direkte fra sin smartphone, når det passer ham. Det oplever han som et stort frirum.

"Jeg kan logge på, når jeg vil, og hvor jeg vil. Jeg behøver ikke at være på kontoret, jeg kan sidde om aftenen eller lige efter et byggemøde. Hvis jeg lige har en halv time, kan jeg godkende fakturaer, inden det næste møde starter," siger Martin Olsen, byggeleder hos Beatræ.

På samme måde kan han hurtigt se originalfakturaen på sin smartphone, hvis der er behov for det ude hos en kunde. Det elektroniske godkendelsesflow minimerer risikoen for fejl og rykkere, men vigtigst af alt sparer det tid og administration.

"Vi sparer rigtig meget tid. Jeg vil mene, at jeg sparer 10-15 minutter på håndtering af fakturaer alene. Det giver meget på et år – eller bare på en måned."