Kundereference

EG Lønservice hos B. Nygaard Sørensen

Altid på forkant

EG Lønservice er altid på forkant med det, som foregår hos os. Jytte Hald Hansen, Regnskabsassistent, B. Nygaard Sørensen A/S

På forkant med overenskomsterne

Den udbetalte løn med tillæg og satser skal naturligvis altid være korrekt. Derfor er regnskabsassistent hos B. Nygaard Sørensen A/S Jytte Hald Hansen meget tilfreds med EG Lønservice, som hun oplever altid er på forkant med ændringer i overenskomsterne og kan give et hurtigt svar, hvis hun er i tvivl.

Kvalitetssikring

Jytte Hald Hansen fremhæver kvalitetssikringen som en af de store fordele ved systemet. Det betyder, når de har indtastet noget og gjort klar til lønsedlen, så kigger medarbejdere hos EG Lønservice dem over skulderen og spørger, hvis de eksempelvis ser en kørselstakst, der måske nok er tastet korrekt, men umiddelbart ser forkert ud.

Lønsystem med indbygget sikkerhedsventil

"EG Lønservice er altid på forkant med det, som foregår hos os, og det gør, at selvom vi har godt styr på det selv her hos B. Nygaard Sørensen A/S, så har vi samtidig en sikkerhedsventil, ved at de lige tjekker det, der kommer ind til dem,"siger Jytte Hald Hansen, der er regnskabsassistent hos B. Nygaard Sørensen A/S.

B. Nygaard Sørensen er en mellemstor entreprenørvirksomhed, som udfører byggeri og renovering samt om- og tilbygninger i alle entrepriseformer for private og offentlige bygherrer.