Kundereference

Asgaard – valgte VUM-løsning

På bo-, dag- og støttetilbuddet Asgaard i Nørre Åby på Fyn knokler medarbejderne dagligt for at nå de mål, som kommunen har sat op for tilbuddets borgere, der alle har forskellige grader af autismespektrumforstyrrelser.

Kommunerne ønskede VUM-dokumentation

Når løsningen er fuldt integreret, vil det gøre det administrative arbejde meget nemmere for pædagogerne. Line Emilie Fyhn Staal, pædagog, Asgaard

 

Indsatsen er målrettet og professionel, men dokumentationen af effekten var for uensartet. Tilbuddet stod samtidig over for den udfordring, at kommunerne er begyndt både at bestille og forvente en statusopfølgning efter Voksenudredningsmetoden –VUM. 

"I starten var vi lidt overraskede, for vi kendte ikke til VUM-metoden, men så satte vi os ind i det, og vi så, at det gav rigtig god mening", forklarer pædagog Line Staal fra Asgaard. 

Asgaard besluttede derfor at komme hurtigt i gang med at arbejde konsekvent med VUM som udgangspunkt for den daglige dokumentation. 

 

It-understøttelse er et must 

Derfor tilkøbte Asgaard en VUM-opsætning til sit eksisterende socialfaglige it-værktøj, EG Sensum. Løsningen indeholder blandt andet en VUM-planskabelon og mulighed for at effektmåle direkte på VUM-temaerne med EG Sensum Indikator. 

"Det gør en kæmpe forskel, at vores arbejde med Voksenudredningsmetoden nu er it-understøttet. Der går jo ikke noget viden tabt, og der er ikke længere en masse tavs viden som førhen. Når løsningen er fuldt integreret, vil det gøre det administrative arbejde meget nemmere for pædagogerne", siger Line Staal. 

 

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk