Kundereference

Aalborg Forsyning

Godt rustet til nye opkøb med Xellent

Aalborg Forsyning

Godt rustet til nye opkøb med Xellent

Siden 2003 har Aalborg Forsyning arbejdet tæt sammen med EG og brugt afregningsløsningen Xellent. Samarbejdet har ført forsyningsselskabet trygt igennem de første liberaliseringsbølger, så virksomheden i dag er godt rustet til fremtiden og håndtering af nye kunder.


Konkurrencen på forsyningsmarkedet er benhård, og kundernes forventninger til service fra deres forsyningsselskabet er skærpet, men alligevel har Aalborg Forsyning holdt fast i samarbejdet med EG siden 2003:

EG har løbende løst vores udfordringer med øgede krav til forsyningsbranchen. Samtidig har afregningssystemet Xellent bidraget til, at vi løbende er blevet i stand til at håndtere flere kunder og flere projekter med færre omkostninger pr. kunde og færre medarbejdere. Kundechef Lars Jensen


- Xellent har i rimeligt omfang levet op til vores ønsker og behov i alle årene, og det har været en stor fordel. Alle, der arbejder med afregning, ved, hvor dyrt og besværligt det er at skifte fra det ene system til det andet, så et langt kundeforhold er absolut at foretrække, tilføjer Lars Jensen og peger blandt andet på, at man igennem så langt et samarbejde kommer tæt på hinanden som kunde og leverandør:

Aalborg Forsyning og EG har arbejdet sammen siden 2003, så vi har været på en lang og undertiden omskiftelig rejse sammen. Fordelen har været, at EG i hele perioden har haft en kerne af kompetente medarbejdere med stort kendskab til vores forretning. Kundechef Lars Jensen


Ud over at afskaffe de papirbårne arbejdsgange har Xellent-løsningen også bidraget til at gøre det muligt for Aalborg Forsyning at imødekomme forbrugernes digitale forventninger og dermed lukket op for ambitioner om at blive en større spiller på forsyningsmarkedet:

- Som en seriøs spiller på forsyningsmarkedet skal vi leve op til forbrugernes forventninger om en mere online og mere mobil tilgængelighed til data og oplysninger. Kunderne forlanger mere mobile løsninger, og vi skal tættere på den enkelte kunde for at indfri det store besparelsespotentiale, der fx ligger i sammen med forbrugerne at få omlagt energiforbruget fra spidsbelastningsperioder til andre tidspunkter på døgnet. Det kræver let adgang til at dele vores data med forbrugerne, så vi sammen kan bruge energien mere fornuftigt, siger Lars Jensen, der ser positivt på udviklingen på forsyningsmarkedet:

- Vi er godt rustet til at tage del i den konsolidering, der sker på markedet, fordi vi med Xellent står med et robust og skalerbart system, siger kundechef Lars Jensen, Aalborg Forsyning.

Styrken ved Xellent er, at den bygger på en Dynamics AX-platform, der sikrer, at løsningen er fulgt med tiden og den teknologiske udvikling. Kundechef Lars Jensen

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk