EG Healthcare

EG Healthcare er førende leverandør af branchetilpassede it-systemer til den primære sektor i Danmark.

 

Scroll ned og vælg dit speciale her på siden

EG Healthcare | IT til den primære sektor i Danmark

Vælg dit speciale

Almen praksis

Almen praksis

Almen praksis

Med EG Clinea i din almene praksis er du sikret et brugervenligt og let overskueligt lægesystem, der hjælper med at minimere administrationstiden og lette hverdagen.

Læs mere om EG Clinea til din almene praksis

Oere-Naese-hals

Øre-næse-hals-læger

Øre-næse-hals-læger

EG Clinea er i dag Danmarks største ØNH-lægesystem, og det forpligter! Vi arbejder derfor ud fra et erklæret mål om at være i front og tilbyde markedets bedste speciallægesystem.

Se vores løsning til ØNH-læger

Øjenlæge

Øjenlæger

Øjenlæger

EG Clinea øjenlægespecialet er et skræddersyet speciallægesystem udviklet til og sammen med øjenlæger, instrumentleverandører og brancheorganisationer.

Se vores løsning til øjenlægespecialet

Sygehuse

Sygehuse

Sygehuse

Ud over at være førende leverandør til praktiserende læger leverer EG Healthcare også unikt tilpassede løsninger til en række sygehusafdelinger.

Se mere om mulighederne for sygehusafdelinger

Specialloesninger

Specialløsninger

Specialløsninger

Specialløsning til Røde Kors

I august 2015 kunne EG Healthcare fejre 10-års jubilæum med Dansk Røde Kors. EG Healthcare leverer patientjournalsystem til DRK's asylcentre samt de kommunale centre rundt i hele landet. Kundeforholdet har igennem de 10 år vokset sig stort og tegner også fremover til at blive rigtig spændende med mange nye tiltag.

 

Vagtlægesystem

EG Healthcare leverer også løsningen til størstedelen af det danske vagtlægesystem - eneste undtagelse er Region Hovedstaden.

 

Ring til EG Healthcare for yderligere informationer om en specialløsning

Oevrige specialer

Øvrige specialer

Øvrige specialer

EG Clinea er et skræddersyet lægesystem udviklet i samarbejde med instrumentleverandører, de forskellige specialers brancheorganisationer og praktiserende speciallæger.

Se vores løsning til øvrige specialer

Psykologer

Kiropraktorer

Fodterapeuter

Om EG Healthcare

EG Healthcare er førende leverandør af branchetilpassede it-systemer til den primære sektor i Danmark. Vi står bag lægesystemet EG Clinea og servicerer over 770 praktiserende læge- og speciallægeklinikker. EG Healthcare udbyder også EG ClinicCare, der benyttes af 1000 klinikker for kiropraktorer, psykologer, fodterapeuter og fysioterapeuter. Med 60 medarbejdere inden for udvikling, support, salg og teknik – og med kontorer både i Jylland og på Sjælland er vi altid tæt på.