ds 1140 kursus
09. september 2024

Kursus hos EG: Entreprenør fik ny viden og en fælles DS 1140-base

Et række interesserede entreprenører var samlet i Ballerup til et af EG's populære DS 1140-kurser. De fik svar på, hvordan de som udførende i byggeriet opfylder de nye og vigtige krav til kvalitetssikring af bærende konstruktioner.  Der er flere kurser på vej.

"Dét her - det skal vi have", siger Nina Bøgelund, KMA-ansvarlig i total- og hovedentrepriseafdelingen hos Entreprenør Morten C. Henriksen A/S. KMA står for Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø.

Nina Bøgelund deltager på kurset med flere kolleger:

"Vi får en viden og et grundlag, som vi ikke havde før. Vi er 4 afsted på kurset, og vi får et fælles grundlag for, hvordan vi skal gå fremad, så arbejdet og vores måde at gribe tingene an på bliver ensrettet".


Dokumentation der skal laves

Vært på kurset er Lone Frederiksen fra Byggeriets Partner, og hun gør reglerne forståelige og konkrete. Det handler om kravene til bærende konstruktioner, som stadig er nye for mange udførende i byggebranchen.

At få den basale viden så vi alle sammen i firmaet ved det samme - det er vigtigt Nina Bøgelund, KMA-ansvarlig, Entreprenør Morten C. Henriksen A/S

 

"Vi laver blandt andet betonarbejder i egenproduktion, og så er det et krav, at vi laver DS 1140-dokumentation. Herudover udfører vi både beton-, kloak- og anlægsarbejder generelt og total- og hovedentreprisestyring", fortæller Nina Bøgelund fra entreprenørfirmaet Morten C. Henriksen A/S i Holbæk.


Har I styr på DS 1140-kravene i jeres virksomhed?

Lær hvordan jeres virksomhed sikrer, at I opfylder DS 1140 til kvalitetskontrol og dokumentation af bærende konstruktioner.

Kurset giver viden om kvalitetssikring med nye tjeklister til DS 1140:

  • Hør hvad DS 1140 dækker, og hvad du som udførende skal være opmærksom på i byggeprojekter
  • Dokumentation og krav til kvalitetsstyring, fx i forhold til sikkerhed og holdbarhed
  • Hjælp til din dokumentation - og til at komme i gang


Du kan også komme på kurset

Vi har flere kurser i DS 1140 på vej i samarbejde med Byggeriets Partner, der rådgiver branchen om dokumentationskrav. Vært på kurserne er Lone Frederiksen, CEO i Byggeriets Partner.

Tilmeld dig et kursus nu og vær på forkant med de nyeste standarder.

Tjek datoer og steder på de næste DS 1140-kurser her