Åbent hus hos EG i Odense
24. september 2024

Bobler og masser af besøgende til 'housewarming' hos EG i Odense

Der er højt til loftet hos EG på havnen i Odense. Meget højt. Det fik både kunder, samarbejdspartnere og naboer at se, da EG inviterede indenfor i de nyrestaurerede lokaler. Ejendomsselskabet Olav de Linde har stået for den smukke renovering af det gamle pakhus.

EG's afdeling i Odense er flyttet i nye lokaler, og det blev fejret med maner, da EG inviterede til åbent hus. Kunder, samarbejdspartnere og nye naboer kiggede forbi.

Med respekt for det gamle håndværk

Her kunne de høre afdelingsdirektør Lars Friis fra Ejendomsfirmaet Olav de Linde fortælle om, hvordan de har gennemført renoveringen og taget hensyn til bygningens sjæl, til materialerne og det solide håndværk.

Åbent-hus-odense.jpg

En respekt for håndværk og materialer, som står meget tydeligt i bygningens imponerende trækonstruktioner, der er med til at skabe et helt særligt rum.

Det var skønt at få sat ansigter på mange af vores kunder. Tak til alle, der kiggede forbi, både arkitekter og ingeniører, boligselskaber og en lang række firmaer - og ikke mindst til Olav de Linde for at fortælle om både renoveringen og visionerne for området på havnen i Odense. Salgsdirektør Asmus Larsen fra EG Construction