Lægedage 2024
09. oktober 2024

Kære læge - skal du med på Lægedage 2024?

Hvert år tiltrækker Lægedage cirka 2.500 læger med personale.

EG deltager igen med de kendte lægesystemer, EG Clinea og EG WinPLC, som tilbyder alle de nødvendige funktioner til den moderne praksis.

Tæt på patienten

I år har Lægedagene det overordnede tema, “Det samarbejdende og sammenhængende sundhedsvæsen”. Så dialogen mellem de faglige kurser og oplæg vil naturligt komme til at handle meget om tankerne i regeringsudspillet til omstruktureringen af sundhedsvæsenet.

“Derfor finder vi det højaktuelt at præsentere vores systemer og strategier for fremtiden, hvor vi er fast fokuseret på at understøtte den praktiserende læge og speciallægerne, der får en endnu mere fremtrædende rolle i fremtidens sundhedsvæsen,” siger Sales Manager Morten Breuning, EG.

På Lægedage vil EG fortælle meget mere om, hvad man kan vente sig af fremtiden:

“Vores tilgang er, at vi hele tiden udvikler på vores løsninger, så de understøtter den virkelighed, som lægerne skal agere i ude i praksis. Skal de tættere på patienten, så har vi også værktøjerne til det,” siger Morten Breuning.

Gå efter den store EG-kube i loftet

Du finder som altid EG på den store stand A-019 , hvor vi glæder os til rigtigt mange og gode, faglige dialoger om vores lægesystemløsninger og ydelser.

Læs mere om vores lægesystemer:

Lægedage er et stort trækplaster

Lægedage 2024 er årets store efteruddannelsesuge for praktiserende læger. Arrangementet tiltrækker også yngre læger og praksispersonale.

Arrangementet afholdes i Bella Center Copenhagen fra den 11. til den 15. november og er en skøn blanding af over 130 lægefaglige kurser og et stort udstillingsområde med blandt andet leverandører til praksisområdet, herunder EG.

Bag Lægedage står PLO, Praktiserende Lægers Organisation og DSAM, Dansk Selskab for Almen Medicin.

Læs mere om Lægedage 2024