Læge EG Clinea
09. oktober 2024

Ros til den intelligente indbakke fra brugerne

Den Intelligente Indbakke hjælper med at organisere laboratoriesvar mere effektivt, og det betyder en kortere og mere overskuelig indbakke.

I takt med at flere og flere læger tager den intelligente indbakke i brug, begynder de positive tilbagemeldinger at rulle ind.

“Kunderne fortæller os bl.a. at den intelligente indbakke hjælper med at organisere laboratoriesvar. De er i det hele taget glade for, at de selv kan gøre noget for at sortere posten, så de kan fokusere på de vigtigste beskeder,” siger Product Manager Emilie Billenstein, EG.

Den intelligente indbakke i EG Clinea er et MedCom projekt, hvor formålet er at etablere en mere effektiv indbakke med fokus på en bedre håndtering af laboratoriesvar, som derved letter lægens og praksispersonales håndtering af indkommende post.

I første omgang handler det om autohåndtering af biokemiske labsvar, hvor der automatisk sendes besked til patienter om labsvar, som ikke umiddelbart kræver handling.

“Løsningen giver lægen et godt overblik over de vigtigste mails i indbakken, der frigiver tid til de vigtigste opgaver,” siger Emilie Billenstein.

Funktionen til autohåndtering af indkomne e-mails er tilgængelig for alle brugere af EG Clinea og, hvis man gerne vil afprøve funktionen, er det nemt både at slå løsningen til og fra igen.

“Lægen kan selv se, hvordan i manualen og jeg kan kun anbefale, at man gør erfaringer med løsningen, for de tilbagemeldinger vi får siger, at den virker godt i praksis,” siger Emilie Billenstein.

EG Clinea er det første lægepraksissystem, hvor den intelligent indbakke er implementeret.

Læs mere om den Intelligente Indbakke