EG Utility er med på Dansk Fjernvarmes landsmøde 2024
16. oktober 2024

EG er med på Dansk Fjernvarmes landsmøde 2024

Over 2300 deltagere fra hele energisektoren var sidste år samlet til Dansk Fjernvarmes landsmøde, som er årets største arrangement i energibranchen. EG er med i år fra den 24. - 25. oktober.

Som en af Nordens største leverandører af software til energi og forsyning deltager EG naturligvis på landsmødet. Med brugervenlige og fremtidssikre løsninger, der gør afregning og administration lettere hos selskaberne.

Vi kan yde en bedre kundeservice, og vi kan nemmere håndtere opgaverne. Det er meget brugervenligt, og det betyder meget for os, at vi har et system, der er gearet til fremtiden Allan Andersen, Økonomichef, Høje Taastrup Fjernvarme a.m.b.a.


Høje Taastrup Fjernvarme, der servicerer over 8000 kunder, er et af de selskaber, som har valgt en EG-løsning med en funktionel og brugervenlig brugerflade, der samtidig understøtter smidig administration og effektiv afregning til selskabets kunder.


EG-løsning håndterer over 1,5 millioner kundeforhold hver dag

EG leverer en moderne løsning, der virker. Rasmus Dalby Martinussen, Senior Vice President, EG, Utility fortæller:

"Selskaberne kan med vores digitale løsning få overblikket over anlæg, projekter og hele omkostningsfordelingen. Det giver dem et bedre beslutningsgrundlag i forhold til fremtidens fjernvarme.
Vi ved, at vores kunder sætter stor pris på, at EG's løsning er gennemprøvet. Løsningen håndterer dagligt over 1,5 millioner kundeforhold".

Dansk Fjernvarmes årsmøde 2024 samler hele energisektoren og foregår over to dage, fra den 24. til den 25. oktober i Bella Center København. Landsmødet danner rammen om aktuelle emner og tendenser i energisektoren, netværk, en udstilling og en scene, hvor medlemmer, politikere og eksperter fra branchen kommer med indlæg.

Se mere om EG's software til fremtidens fjernvarmeselskaber

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  +45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk