Lægesystem
09. oktober 2024

Bliv klog på og med dit lægesystem

EG leverer Danmarks bedste lægesystemer og tilbyder desuden kurser, webinarer, og e-learning til brugerne.

Lige fra opstart af en ny klinik til hverdagen melder sig, har EG en række tilbud til klinikkens ansatte, der skal gøre alle fortrolige og bedre til at udnytte de digitale muligheder.

“Effekten af et digitalt journalsystem kommer ikke af sig selv. Først når man ved, hvordan man får mest ud af løsningen, kan man høste alle fordelene. Derfor gør vi meget ud af vores undervisningstilbud, både ved opstart og i hverdagen,” siger Sales Manager, Morten Breuning, EG.

Fysisk og online undervisning ved opstart

Gratis oplæring og introduktion til lægesystemet er en helt fast del af implementeringen, når en ny kunde vælger et lægesystem fra EG.

“Vi sørger naturligvis for, at alle på klinikken ved, hvordan de skal arbejde i systemet, når vi “slipper dem løs”. Det kan både være undervisning fysisk i klinikken eller online, alt efter, hvad der passer bedst ind i den enkelte kliniks daglige rutiner,” siger Morten Breuning.

Gratis uddannelsesforløb

Som ansat i en praksis, der anvender lægeløsningen, EG Clinea, får man også mulighed for gratis adgang i 3 måneder til et omfattende e-læringsforløb, der giver brugeren de bedste forudsætninger for hurtigt at komme i gang med EG Clinea.

“Man bestemmer helt selv, hvornår man tager de forskellige dele af forløbet, og det eneste, der kræves af brugeren er en Windows-pc og internetadgang. Det er især et uddannelsesforløb, som mange læger i KBU vælger, fordi de hurtigt bliver i stand til at arbejde professionelt og hjemmevant i systemet,” siger Morten Breuning.

Hvis man vil have et gratis uddannelsesforløb, kan man skræddersy det til eget behov og vælge mellem:

  • EG Clinea - Grundkursus for almen praksis
  • EG Clinea - Grundkursus for speciallæger
  • EG Clinea - Grundkursus for øre-, næse- og halslæger
  • EG Clinea - Grundkursus for øjenlæger
  • EG Clinea - Superbrugerkursus

Læs mere om de gratis uddannelsesforløb

Kurser, webinarer og arrangementer

EG afholder også jævnligt kurser, webinarer, seminarer, konferencer, workshops og andre begivenheder.

“Hver år har vi rigtig mange læger og medarbejdere fra klinikkerne med på vores kurser, der både kan have karakter af gennemgang af specialiserede moduler som fx analyseværktøjerne i vores lægesystemer, men vi har også både online og fysiske tips og trick kurser, hvor vi hele forsøger at vise, hvordan man arbejder smart med sit system”, siger Morten Breuning.

Her kan du se, hvad der sker, og tilmelde dig de kurser og webinarer, du finder interessante.


Kurser og webinarer - EG Clinea

Kurser og webinarer - EG WinPLC

 

Og så er der supporten

Hvis du har et lægesystem fra EG, har du også automatisk adgang til en faglig og teknisk support med 20+ specialiserede medarbejdere og hotline.

“Vores faglige og tekniske support spiller en stor rolle i den løbende rådgivning og “uddannelse” af brugerne. Dels har supporterne et stort kendskab til lægernes hverdag og udfordringer, så de forstår og kan forklare, hvad der skal gøres, dels er supporterne med til at sprede viden om best practise fra klinik til klinik,” siger Morten Breuning.

Læs mere om supporten

“Så når man lægger det hele sammen, så er jeg stolt over de mange tilbud, vi har til klinikkerne, når det kommer til inspiration, videndeling og oplæring,” siger Sales Manager Morten Breuning, EG.