EG Kalkia
24. juli 2024

Ny søgefunktion i EG Kalkia til elbranchen

En kommende, ny søgefunktion i EG Kalkia gør det nemmere for elinstallatører at finde de produkter, de skal bruge i tilbudsberegningen.

EG Kalkia er beregnerværktøjet, der er 100 procent 'fuldblods' til elbranchen. Med over 100.000 moduler og autoriserede akkordaftaler. EG Kalkia har kort sagt alt det, du skal bruge til at regne dine entrepriser hurtigt og præcist.


Bedre overblik

Med den kommende søgefunktion 'EG komponentkatalog Preview' bliver det nemmere at få overblik og finde de produkter, du skal bruge uden at skulle lede i forskellige kataloger.
Man kan tilføje kriterier efter behov, fx diameter, ledertværsnit og farver.

Du kan få mere hjælp i den nye søgefunktion og få vist relaterede materialer, fx hvilke produkter, du kan bruge sammen med dine valgte produkter, ligesom der vil være montagegrupper. Det vil uden tvivl kunne spare tid for den, der beregner montagegrupper, ydelsesgrupper med videre.

Vil du prøve EG Kalkia?

Kontakt os gerne og hør mere om den nye søgefunktion. Husk, du er altid velkommen til få en snak om din virksomhed og mulighederne med EG Kalkia i din hverdag. Hvis du ikke har EG Kalkia i dag, kan du prøve det uforpligtende.