Per Aarsleff Nyhed top
16. juli 2024

Danmarks største entreprenørkoncern bruger EG Sigma til udbud

Entreprenørkæmpen Per Aarsleff A/S regner med EG Sigma, når de kalkulerer tilbud og udbud. Fordelen er, at løsningen leverer et ensartet datagrundlag på tværs af koncernen.

"Vi er ret grundige i vores tilbudsberegning. Det er helt klart en fordel, at vi med EG Sigma har et værktøj, der sikrer, at alle har samme nøgletal og et ensartet indblik i, hvordan vi regner - på tværs af afdelingerne", siger Rune Dalsgaard Sønderskov, der er tilbudschef i Byggeri & Anlæg i Per Aarsleff A/S, den største entreprenørkoncern herhjemme.

Aarsleff-koncernen med 8.800 medarbejdere omsætter for mere end 20 milliarder kroner om året.

Når vi har et værktøj, alle er dus med, er det en nem måde at formidle videre, hvad der er kalkuleret ind Rune Dalsgaard Sønderskov, tilbudschef, Anlæg & Byggeri, Per Aarsleff A/S


Giver tryghed

Kalkulationerne giver et solidt styringsgrundlag og fundament i projekterne.
"EG Sigma er meget systematisk og holder styr på vores enhedspriser. Vi kan regne detaljeret", siger Rune Dalsgaard Sønderskov.

"Programmet skaber tryghed i forhold til den måde, vi får godkendt, gennemgået og lukket en tilbudssag på, fordi vi netop er sikre på, at vi alle har de samme nøgletal. Det giver en tryghed hos dem, der skal godkende".


Kan skaleres

"Vi regner også tilbud til et par hundrede tusind kroner i EG Sigma. Jeg vil absolut sige, at små virksomheder og mindre kalkulationer har lige så stor effekt og gavn af at blive regnet i EG Sigma, som store har.

Og så er EG Sigma ret intuitivt og nemt at gå til", siger Rune Dalsgaard Sønderskov, tilbudschef i Byggeri & Anlæg.

Per Aarsleff A/S udfører opgaver inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri; blandt andet pælefundering til broer, platforme til havmølleparker og etablering af fjernvarmeledninger.

Få hele historien om, hvordan Aarsleff bruger EG Sigma