Digitaliseringsmessen EG 2024
05. september 2024

EG: Genvejen til målet om sundhed til alle tæt på borgeren hedder digitalisering

På efterårets Digitaliseringsmessen i Odense sætter EG fokus på, hvordan digitalisering er en genvej til målet om sundhed for alle – tæt på borgeren.


"Sundhedsområdet er virkelig presset af stigende omkostninger, krympende budgetter, mindre tid til patientdialog, et voksende antal ældre og kroniske patienter, samt masser af papirarbejde.

Det gælder både kommuner, regioner, staten og ikke mindst de privatpraktiserende læger og speciallæger samt sundhedspersonalet på plejehjem og sociale tilbud", siger Executive Vice President, EG healthcare & Citizen Welfare:

"Derfor er Digitaliseringsmessen 2024 en oplagt mulighed for at vise både bredden og dybden af de løsninger, som EG tilbyder på sundhedsområdet.

Jeg håber på at mange af deltagerne vil tage en god snak med vores sundhedseksperter om, hvordan vi sammen bedst realiserer Sundhedsstrukturkommissionens ambition om at sikre mere sundhed til de mange, tæt på borgeren – og helst for de same penge", siger Johnny Iversen.

Digitaliseringsmessen samler hele landet

Digitaliseringsmessen 2024 den 25. september i Odense er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker typisk omkring 1.800 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet.

Se hele programmet for Digitaliseringsmessen


Mød os på standen

Du kan finde EG's sundhedseksperter på vores stand hele dagen, hvor vi har dækket op til en dialog om sundhed, både når det handler om trivsel, forebyggelse og behandling.

Mød os på Hovedscenen

På Hovedscenen inviterer vi klokken 12.30 til et oplæg om, hvordan patient empowerment kan gøre borgeren mere selvhjulpen, styrke samarbejdet mellem den primære og senkundære sundhedssektor og fastholde kvaliteten i behandlingen.

Mød os på Innovationsscenen

På Innovationsscenen optræder Rasmus Petersen Sales Executive i EG og Knud Erik Petersen, Cleaning Evangelist, IoT Cleaning under overskriften: IoT - dynamisk data der skaber værdi.

IoT er efterhånden en ret moden teknologi som findes og bruges i mange brancher.

I oplægget klokken 14:30 på Innovationsscenen får tilskuerne to forskellige bud på anvendelse af IOT, lige som oplægsholderne sætter spotlys på, hvordan IoT sjældent står alene, men typisk er en del af et større økosystem af systemer og arbejdsgange.

Mød os på de guidede ture

På Digitaliseringsmessen kan du også hente ny indsigt på en række guided ture.

Her kan du se de ture, der fører dig til EGs stand:

Tour 1: Tour de Velfærd: Giv borgeren mulighed for at tage hånd om egen sundhed

Vil du høre om, hvordan digitale løsninger kan gøre en forskel for borgere og medarbejdere på social- og sundhedsområdet?

Kom og mød EG Checkware, som giver patienterne bedre muligheder for at bidrage til deres egen sundhed og behandling på en innovativ platforme, der understøtter fx telemedicin, selvmonotorering og tværsektoriel kommunikation.

Læs mere om EG CheckWare

Tour 3: Den grønne rute – klimateknologi i praksis

Sundhed handler også om at have det godt med sin arbejdsplads. I EG har vi stor erfaring med og gode eksempler på, hvordan kommuner anvender software for at reducere deres klimaaftryk. Kom og hør om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres energi- og klimamål ved hjælp af vores EMS system EG Omega, der sparer energi, ressourcer og penge.

Læs mere om EG Omega


Tour 5: God, bedre, bedst borgerbetjening – Få dræbt de sidste pdf-skemaer på hjemmesiden nu

Vil du give borgerne og virksomhederne en bedre digital oplevelse og samtidig spare ressourcer?

Så kom forbi vores stand og hør om EG's Selvbetjenings- og Blanketløsninger samt den fleksible og brugervenlige Byg-selv-løsning, som gør det muligt at designe, udvikle og vedligeholde egne selvbetjeningsløsninger på tværs af fagområder og afdelinger.

Læs mere om EG Selvbetjening


Tour 9: Fra A til B – gode arbejdsprocesser

Har du brug for en samarbejdsplatform, der giver et samlet overblik over alle tværgående borgerforløb? I EG Horisont kan man sikkert og enkelt samarbejde og koordinere borgerforløb, som går på tværs af flere områder – fra borgeren er 0-100+ år.

Læs mere om EG Horisont 

Husk at tilmelde dig de guidede ture ved tilmelding - og få indblik i vores løsninger og tanken bag.

EG og sundheden

EG leverer dedikeret standardsoftware, der løser en række udbredte og helt centrale sundhedsopgaver:   

  • Lønudbetaling og vagtplanlægning for sundhedsmedarbejdere.
  • Journalføring og administration til de privatpraktiserende læger.  
  • Sundhedsdokumentation og medicinhåndtering til udsatte borgere på det specialiserede socialområde .
  • Speciallægeerklæringer til vurdering af arbejdsevne.    
  • Kommunikations- og selvbetjeningsløsninger til borgere.   
  • Fjernovervågning og digital opfølgning på både psykiske og somatiske patienter.    
  • Patient Empowerment systemer til fx selvmonitorering og selvevaluering.   

EG beskæftiger mere end 350 personer inden for HealthCareTech og servicerer mere end 10.000 kunder i Norden.