Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

NetForvaltning Begravelseshjælp

Effektiv, digital sagsbehandling af begravelseshjælp.

Myndighedsopgaven er pr. 1.5. 2015 overgået til Udbetaling Danmark

I forbindelse med økonomiaftalen for 2015 blev det aftalt, at Begravelseshjælp skulle overgå til Udbetaling Danmark. EG Kommuneinformation er leverandør på Begravelseshjælp-løsningen til Udbetaling Danmark.

Med NetForvaltning Begravelseshjælp kan din kommune effektivisere sagsgangene i forbindelse med ansøgning om og udbetaling af begravelseshjælp.

Digital ansøgning og udbetaling

NetForvaltning Begravelseshjælp er en ny, digital løsning i NetForvaltnings-serien. Med NetForvaltning Begravelseshjælp får både bedemænd og pårørende til afdøde mulighed for digitalt at ansøge kommunen om begravelseshjælp. Herefter kan kommunen elektronisk viderebehandle ansøgningen, udbetale hjælpen samt orientere ansøgeren om afgørelsen. Det betyder, at din kommune kan opnå store besparelser - både økonomisk og tidsmæssigt.

Spar tid

Med NetForvaltning Begravelseshjælp sparer din kommune tid på indtastninger og beregninger. NetForvaltning Begravelseshjælp indhenter automatisk oplysninger om afdødes formue, gæld mv. og beregner efterfølgende begravelseshjælpen. Løsningen giver således hurtig og korrekt sagsbehandling samt kortere ventetid for alle involverede parter.

Vi tilbyder NetForvaltning Begravelseshjælp til en yderst konkurrencedygtig pris. I menuen til højre kan du kontakte os for at høre nærmere. Her kan du også læse mere om NetForvaltning Begravelseshjælp.

Share Share Share Share Share Share
EG Kommuneinformation - Salgskontakt
Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Salg

Tilmeld dig EG Kommune-informations nyhedsbrev.

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Kommune