Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

EG Team Online og Bosted System

EG Team Online har mere end 10 års erfaring med håndtering af videndeling og effektmåling i den specialiserede socialsektor, herunder arbejdet med udsatte børn. Denne erfaring vil med stor effekt kunne bringes i spil i forhold til plejefamilieområdet og kunne understøtte og effektivisere indsatsen og reducere omkostningerne på området.

EG Team Online har siden august 2014 været en del af EG A/S. Læs mere her.

EG Team Online har en dyb, faglig forståelse for de udfordringer, bosteder og sagsbehandlere oplever i hverdagen. Deres løsninger er hver dag med til at sikre effektiv sagsbehandling.

Leif Vestergaard, CEO, EG A/S

Bosted System

Bosted System er et socialfagligt it-system, der understøtter det daglige arbejde med dokumentation og effektmåling på de sociale tilbud. Bosted System er resultatet af mere end 10 års brugerdrevet innovation inden for Social IT.

Systemet anvendes af størstedelen af de ansatte på de sociale tilbud i Danmark og er registreret ved Datatilsynet. Systemet erstatter kinabøger og reoler fyldt med ringbind, hvor de daglige observationer og handleplaner hidtil har været gemt på landets sociale tilbud. Bosted System er et komplet modulopbygget online system, der gør det muligt at koble moduler på efter behov.

Læs meget mere om Bosted System

Share Share Share Share Share Share
EG logo
Kontakt EG Team Online

Kontakt EG Team Online på
+45 6617 7313, hvis du ønsker at høre mere om Bosted System. Har du brug for support, så ring til os på +45 6617 7332.

  • Mandag-fredag: kl. 8-16
  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Offentlig