Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Vi tilbyder både generelle it-kurser samt kurser rettet specielt mod dine medarbejdere. Du får et godt overblik over de funktioner, der er relevante for dig, da vi på kurserne sætter fokus på de daglige opgaver. Kurserne henvender sig bl.a. til:

  • Nye brugere af Brandsofts programmer
  • Nyansatte medarbejdere
  • Medarbejdere, der ønsker at få uddybet eller genopfrisket deres viden om programmerne
  • Kurser for brugere på alle niveauer

EG udbyder kurser på flere niveauer, så både nye brugere og de brugere, der har kendskab til løsningerne i forvejen, kan få udbytte af at deltage. Der er noget for dig, som er helt ny inden for it, men også for dig, som har behov for uddybende kendskab til EG's programmer.

Moderne kursuslokaler

Vi afholder kurserne i moderne kursuslokaler i Silkeborg, Herning, Kolding, Roskilde og Ballerup med højst 8-15 deltagere på hvert hold. Her sørger vi for et godt læringsmiljø og god forplejning.

 

27 Kurser
Kurser pr. side: Vis alle
Sortér efter:
Brandsoft

Kirkegårdssystem 1 (begynder)

Kursets formål er at lære dig at oprette gravsteder med de grundlæggende oplysninger om begravede, debitorer, aftaler og legater, herunder simpel søgning i gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Klik for tilmelding:

Kolding 30/04

Brandsoft

Kirkegårdssystem 3

Kursets formål er at lære dig de specielle funktioner vedrørende forbrug på aftaler samt udførelse af aftaler på bestemte datoer eller helligdage. Du skal ligeledes kunne foretage daglig fakturering samt årlig fakturering på baggrund af registrerede aftaler, herunder ajourføring af varepriser. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Klik for tilmelding:

Kolding 08/05

Brandsoft

Kirkeregnskab 1

Kursets formål er at lære dig de daglige funktioner til oprettelse af et kirkeregnskab og daglig anvendelse heraf. Desuden vises kort funktioner til elektronisk bilagsscanning. Kurset henvender sig til kasserere eller regnskabsførere.

Klik for tilmelding:

Kolding 12/05 Ballerup 13/05

Brandsoft

Kirkeregnskab 2

Kursets formål er at lære dig de daglige funktioner til debitorstyring og fakturering. Desuden vises kort funktioner til elektronisk bilagsscanning. Kurset henvender sig til kasserere/regnskabsførere med kendskab til regnskab.

Klik for tilmelding:

Ballerup 14/05 Kolding 15/05

Brandsoft

Formidling af regnskabet

Kursets formål er at vise dig udskriftsmuligheder og rutiner for regnskabsaflæggelse/-rapportering over for menighedsråd og Provsti. Kurset henvender sig til daglige brugere (kasserere/regnskabsførere) af Brandsoft Kirkeregnskab.

Klik for tilmelding:

Kolding 20/05 Ballerup 21/05

Brandsoft

Kortmodul (begynder)

Kirkegårdssystemet kan udvides med et kortmodul, så du kan se de data, du har om kirkegården, grafisk. Formålet med dette kursus er, at du skal kunne anvende kortmodulet og dets daglige funktioner. Kurset henvender sig til alle brugere af kortmodulet.

Klik for tilmelding:

Herning 22/05 Ballerup 26/05

Brandsoft

Kalender for administratorer (halvdagskursus)

Formålet med kurset er at give deltagerne kendskab til administration af Brandsoft Kalender, så de efter kurset er parate til at arbejde med administration af kalenderen i hverdagen.

Klik for tilmelding:

Herning 03/06 Ballerup 04/06

Brandsoft

Kalender for brugere (halvdagskursus)

Formålet med kurset er at give deltagerne kendskab til Brandsoft Kalender, så de efter kurset er parate til at arbejde med kalenderen i praksis.

Klik for tilmelding:

Herning 03/06 Ballerup 04/06

PC-Modul til FLØS (halvdagskursus)

I stedet for manuel indberetning på blanketter kan man anvende programmet Brandsoft PC-Modul til FLØS, hvorfra indberetning til Stiftet foregår ved indsendelse af en datafil med lønindberetningen.

Brandsoft

Graversystem (begynder)

Kursets formål er, at du skal kunne anvende de fleste funktioner i graversystemet. Dette kursus henvender sig til alle brugere af graversystemet.

Kontakt

Kursusafdelingen
  • Brancher
  • Kompetencer
  • Om EG
Dansk (Switch language)