Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Kurser og seminarer til kirker og kirkegårde

Få relevant og målrettet it-kendskab på Brandsofts kurser og seminarer til kirker og kirkegårde.

Vi tilbyder både generelle it-kurser samt kurser rettet specielt mod dine medarbejdere. Du får et godt overblik over de funktioner, der er relevante for dig, da vi på kurserne sætter fokus på de daglige opgaver. Kurserne henvender sig bl.a. til:

  • Nye brugere af Brandsofts programmer
  • Nyansatte medarbejdere
  • Medarbejdere, der ønsker at få uddybet eller genopfrisket deres viden om programmerne
  • Kurser for brugere på alle niveauer

EG udbyder kurser på flere niveauer, så både nye brugere og de brugere, der har kendskab til løsningerne i forvejen, kan få udbytte af at deltage. Der er noget for dig, som er helt ny inden for it, men også for dig, som har behov for uddybende kendskab til EG's programmer.

Moderne kursuslokaler

Vi afholder kurserne i moderne kursuslokaler i Herning, Kolding, Aarhus, Aalborg og Ballerup med højst 8-13 deltagere på hvert hold. Her sørger vi for et godt læringsmiljø og god forplejning.

 

18 Kurser
Kurser pr. side: Vis alle
Sortér efter:
Brandsoft

Kirkegårdssystem 1 (begynder)

Kursets formål er at lære dig at oprette gravsteder med de grundlæggende oplysninger om begravede, debitorer, aftaler og legater, herunder simpel søgning i gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Brandsoft

Årsafslutning af regnskab

Kurset henvender sig til kasserere eller regnskabsførere med kendskab til kirkeregnskab.

Brandsoft

Årsbudget

Kursets formål er at lære dig procedurer og rutiner til udarbejdelse af budgettet for det kommende år, herunder udfærdigelse af årsbudgetskemaet. Kurset henvender sig til kasserere eller regnskabsførere med kendskab til kirkeregnskab.

Brandsoft

Kirkegårdssystem 2

Kursets formål er at lære dig at foretage daglig fakturering samt årlig fakturering på baggrund af registrerede aftaler – herunder ajourføring af varepriser. Desuden gennemgås procedurer til nulstilling/sletning/omdøbning af gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Brandsoft

Kirkegårdssystem 3

Kursets formål er at lære dig de specielle funktioner vedrørende forbrug på aftaler samt udførelse af aftaler på bestemte datoer eller helligdage. Du skal ligeledes kunne foretage daglig fakturering samt årlig fakturering på baggrund af registrerede aftaler, herunder ajourføring af varepriser. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Brandsoft

Kirkegårdssystem 4

Udnytter du alle mulighederne i kirkegårdssystemet? Kursets formål er at gå i dybden med de mange forskellige muligheder, der er for at styre tilbud, aftaler og legater. Kurset henvender sig primært til den øvede bruger, der gerne vil kunne udnytte flere af systemets mere avancerede funktioner til styring af aftaler og legater.

Brandsoft

Layout 1

Kursets formål er, at du skal kunne oprette og udskrive simple breve fra Brandsoft Kirkegårdssystem. Kurset henvender sig til brugere, der selv vil kunne oprette og redigere simple breve i kirkegårdssystemet.

Brandsoft

Kortmodul

Kirkegårdssystemet kan udvides med et kortmodul, så du kan se de data, du har om kirkegården, grafisk. Formålet med dette kursus er, at du skal kunne anvende kortmodulet og dets daglige funktioner. Kurset henvender sig til alle brugere af kortmodulet.

Brandsoft

EG Webdata til kirker og kirkegårde

Kurset henvender sig til regnskabsførere og kasserere, der ønsker udvidet regnskabsindsigt.

Brandsoft

Provstisekretærkursus

Kurset henvender sig til nye provstisekretærer og brugere, der efter kurset vil have et samlet overblik over budgetstøttesystemets funktioner.

Kontakt

Kursusafdelingen
  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Kirkegårde