Webinar

Få maksimal oppetid med overvågning af din Dynamics

På webinaret får du en demonstration af portalen EG Business Care, som giver jer indblik i virksomhedens ERP-installation, så I kan reagere, inden problemerne opstår.

Mange it-afdelinger er i dag i konstant kriseberedskab. For når I ikke har overblikket over, hvor det næste problem risikerer at opstå, bliver I nødt til at være beredt på det hele og klar til at rykke ud med et øjebliks varsel – for ethvert potentielt nedbrud kan hurtigt blive forretningskritisk, hvis det forhindrer virksomheden i at levere.

EG har udviklet det prisvindende EG Business Care
Derfor har EG udviklet det prisvindende EG Business Care, en løsning som giver it-afdelingen indblik i de underliggende datastrømme og trends i brugen, som virksomheden skal være opmærksom på og ændre, før de skaber problemer.

Om webinaret
Få indblik i Dynamics AX og NAV ud fra parametre som performance, tilgængelighed og kapacitet. Portalen EG Business Care giver jer overblik og indblik, så I kan reagere, inden problemerne opstår. På webinaret får du demonstreret portalen og de muligheder for overvågning, den giver jer.