Abonnementsløsningen Subscription Newspaper

Med en abonnementløsning til aviser håndterer du kontakten til abonnenter, optimerer selvbetjening og kan lettere udvikle din forretning med nye indtægtskilder.

Brancheløsninger til medievirksomheder og den grafiske branche

Vælger du EG Medie, får du brancheløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV. Løsningerne bliver løbende videreudviklet med udgangspunkt i markedets krav og input fra vores kunder. Derfor er vi altid på forkant med udviklingen og i stand til at tilbyde nye, brugervenlige funktioner.

news

Abonnementsløsning til aviser

Læs mere

Abonnementsløsning til aviser

Med Subscription Newspapers håndterer du kontakten til abonnenter, optimerer selvbetjening og kan lettere udvikle din forretning med nye indtægtskilder.

Ændringerne i avisbranchen stiller store krav til din abonnementsløsning. Det er fx afgørende, at kunderne let kan betjene sig selv. Ellers risikerer du, at de forsvinder – eller at potentielle kunder aldrig får tegnet abonnementet til at begynde med.

EG Subscription Newspapers er baseret på og certificeret til nyeste udgave af Microsoft Dynamics NAV. Det giver dig moderne og omfattende muligheder for at udvikle din forretning.

magasin

Abonnementsløsning til magasiner

Læs mere

Abonnementsløsning til magasiner

En abonnementsløsning, der giver dig bedre styr på virksomhedens faste kunder.

Med Subscription Magazines får du et samlet overblik over dine abonnenter, kampagnepriser og distribution – kort sagt alt, hvad du skal bruge for at give dine nuværende og kommende abonnenter den service, de forventer.

project

En brancheløsning til den grafiske branche - PrintVis

Læs mere

En brancheløsning til den grafiske branche - PrintVis

EG PrintVis gør det nemt og hurtigt at afgive retvisende tilbud, styre og optimere printopgavens forløb og bevare overblik over økonomi og aftaler.

Som print-virksomhed skal du kunne give hurtige, retvisende og attraktive tilbud for at gøre dig gældende i et marked præget af stadig skarpere international konkurrence. Du skal også kunne skelne rentable opgaver og kunder fra dem, du måske endda taber penge på.

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.