It-løsninger til mediebranchen

Mange grafiske virksomheder og mediehuse har fået implementeret abonnements- og produktions-løsninger fra EG Medie. Vi er Danmarks førende leverandør af it-løsninger til mediebranchen og har mere end 25 års brancheerfaring.

Brancheløsninger til medievirksomheder og den grafiske branche

Vælger du EG Medie, får du brancheløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV. Løsningerne bliver løbende videreudviklet med udgangspunkt i markedets krav og input fra vores kunder. Derfor er vi altid på forkant med udviklingen og i stand til at tilbyde nye, brugervenlige funktioner.

news

Abonnementsløsning til aviser

Læs mere

Abonnementsløsning til aviser

Med Subscription Newspapers håndterer du kontakten til abonnenter, optimerer selvbetjening og kan lettere udvikle din forretning med nye indtægtskilder.

Ændringerne i avisbranchen stiller store krav til din abonnementsløsning. Det er fx afgørende, at kunderne let kan betjene sig selv. Ellers risikerer du, at de forsvinder – eller at potentielle kunder aldrig får tegnet abonnementet til at begynde med.

EG Subscription Newspapers er baseret på og certificeret til nyeste udgave af Microsoft Dynamics NAV. Det giver dig moderne og omfattende muligheder for at udvikle din forretning.

magasin

Abonnementsløsning til magasiner

Læs mere

Abonnementsløsning til magasiner

En abonnementsløsning, der giver dig bedre styr på virksomhedens faste kunder.

Med Subscription Magazines får du et samlet overblik over dine abonnenter, kampagnepriser og distribution – kort sagt alt, hvad du skal bruge for at give dine nuværende og kommende abonnenter den service, de forventer.

project

En brancheløsning til den grafiske branche - PrintVis

Læs mere

En brancheløsning til den grafiske branche - PrintVis

EG PrintVis gør det nemt og hurtigt at afgive retvisende tilbud, styre og optimere printopgavens forløb og bevare overblik over økonomi og aftaler.

Som print-virksomhed skal du kunne give hurtige, retvisende og attraktive tilbud for at gøre dig gældende i et marked præget af stadig skarpere international konkurrence. Du skal også kunne skelne rentable opgaver og kunder fra dem, du måske endda taber penge på.

Kundereferencer

 • Aller Tryk

  Produktions- og økonomistyringsløsning styrker Aller Tryks planlægning.

 • Lolland-Falsters Folketidende

  Lolland-Falters Folketidende optimerede it-infrastrukturen med EG Medies abonnementsløsning Subscription Newspapers, som håndterer hele abonnementsprocessen.

 • Danske Fagmedier

  Integration sikrer overblikket i hverdagen hos Danske Fagmedier.

 • Bornholms Tidende

  Bornholms Tidende får et komplet overblik over kunden.

 • Centraltrykkeriet

  Centraltrykkeriet Vordingborg optimerer annoncesalget.

Rådgivning, løsninger og it-services

 • Rådgivning
 • Dynamics 365
 • Business Analytics
 • Application Services
 • CRM, CEM & Collaboration
 • Infrastructure Services
 • Service & Support
Tilbage
Frem

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform. Nu.

Microsoft Dynamics 365 samler ERP, CRM og business intelligence under ét på en altid opdateret cloudplatform. Dynamics 365 fjerner grænserne mellem de enkelte systemer og giver dig øjeblikkelig adgang til den nyeste teknologi i en agil og effektiv løsning, der frigør ressourcer fra drift til fokus på forretningsværdi.

Læs mere om Dynamics 365 her

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.