Microsoft Dynamics AX

Hjælper store og mellemstore virksomheder med at sætte turbo på forretningen, styrke væksten og bevare konkurrenceevnen.
 

Læs om tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger til AX her på siden

Skab merværdi med tillægsløsninger til Microsoft Dynamics AX

Hvis du ikke får dækket dine behov fuldstændigt af standardfunktionaliteten i Dynamics AX (AXAPTA), tilbyder EG udvidet funktionalitet i form af en bred vifte af gennemtestede tillægsløsninger.

Apps

Vis mere

Apps

Opnå større effektivitet i dagligdagen med Apps til Dynamics AX

Få nem og direkte mobiladgang til lige nøjagtigt de Dynamics AX-funktioner, der gør dine brugere mere effektive – uanset om de er på kontoret eller på farten.

EG Apps kan øge effektiviteten i hverdagen, minimere tidsforbruget til dataindtastning og mindske risikoen for fejl – helt uden brug af it-support.

Med enkle og brugervenlige applikationer, der giver adgang til information, funktionalitet og processer, kan du:

 • Give kundechefer adgang til opdaterede kunde- og transaktionsdata, uanset hvor de er
 • Gøre det enkelt for medarbejderne at registrere bilag og udgifter, mens de er på farten
 • Sikre mobil adgang til de vigtigste funktioner og processer
 • Dele funktioner og information med kunder eller leverandører og dermed forbedre jeres samarbejde.

Læs mere om EG Apps til Dynamics AX (pdf) 

Avanceret HRM

Vis mere

Avanceret HRM

Avanceret funktionalitet, som optimerer og styrker din HR-funktion

Udvid dine eksisterende funktioner og processer med en fuldt integreret tilføjelsesløsning til Dynamics AX.

EG har dybdegående it-ekspertise og erfaring med at opfylde de stigende krav til moderne HR-funktioner. Ved at kombinere dette med funktionerne i HR Plus fra FourVision kan vi tilbyde en avanceret HR-funktionalitet, som er en mere omkostningseffektiv investering end at implementere og integrere til en HR-standardløsning.

Du kan understøtte processer såsom:

 • Rekruttering, e-rekruttering og onboarding af medarbejdere
 • Administration af fravær, sygdom og personalegoder
 • Performancestyring og medarbejdersamtaler
 • Talentstyring og efterfølgerplanlægning.

Med advarsler, tjeklister og enkle opsætningsguides kan du effektivisere dine daglige HR-rutiner og spare ressourcer, og du kan bruge den samme brugervenlige grænseflade på tværs af afdelinger i flere lande.

Derudover vil den problemfri integration med din Dynamics AX-kerneløsning øge værdien af din eksisterende investering og forenkle fremtidige opgraderinger og opdateringer.

Læs mere om avanceret HRM fra EG

Business intelligence

Vis mere

Business intelligence

Træf velfunderede beslutninger med EG BI til Dynamics

Få de informationer, I har brug for, når I har brug for dem, og vis dataene til de relevante medarbejdere i intuitive grafiske formater.

Sørg for, at virksomhedens medarbejdere altid har overblik og et fælles udgangspunkt for at træffe beslutninger i dagligdagen.

EG's datamodel strukturerer jeres data i Microsoft Dynamics AX eller Microsoft Dynamics 365. Det er en samlet løsning, som er nem at udbygge, og som gør, at I kan koncentrere jer om at levere data til virksomheden, hvor og når der er brug for det – og i det format, I ønsker.

EG BI omfatter mere end 80 foruddefinerede datasæt og Power BI-dashboards samt detaljerede Excel-rapporter til økonomi, indkøb, salg, projekt, lager, produktion, detailhandel og human resource.

Det foruddefinerede indhold er tilgængeligt både gennem flerdimensionelle kuber og tabulare kuber i hukommelsen og anvendes til at generere virksomhedsrapporter og individuelle rapporter. I kan også få en næsten live driftsstatus direkte fra Dynamics AX via Microsoft Power BI-dashboards, som vises online.

Med EG BI til Dynamics kan du:

 • Generere individuelt tilpassede analyser i Excel PowerPivot eller med Report Builder, hvis I ønsker klassiske sideopdelte rapporter til eksempelvis udskrivning eller automatisk distribution som pdf
 • Integrere til Microsoft Power BI og vise driftsstatus på eksempelvis skærme i produktionen, i modtagelses- eller i forsendelsesområderne, eller I kan vise et dashboard i Dynamics AX
 • Integrere historiske data fra andre systemer eller tidligere Dynamics AX-løsninger
 • Generere rapporter baseret på flerdimensionelle kuber og kuber i hukommelsen
 • Vise nøgletal via rollecentret og direkte i relevante formularer. 

Læs mere om EG BI her

Læs mere generelt om Business Intelligence her

E-handel

Vis mere

E-handel

Hold åbent døgnet rundt med en integreret ecommerceløsning

Kunderne handler døgnet rundt. Med en samlet e-handelsplatform kan I skabe en intuitiv og personlig brugeroplevelse på tværs af platforme, kanaler og grænser og altid have åbent, når kunderne ønsker at handle.

EG kan hjælpe jer med at udvikle og installere en responsiv digital platform til e-handel, indholdsstyring og digital markedsføring, som kan integreres fuldt ud med jeres forretningskritiske systemer. 

Vores foretrukne platform, Dynamicweb, samler alle forretnings- og kundedata i én løsning, så I kan:

 • Forøg, optimer og sæt gang i omsætningen
 • Tiltræk og fasthold kunder med overbevisende indhold
 • Automatiser de processer, I benytter til markedsføring og kampagner, og få flotte resultater
 • Integrer til ERP, CRM og andre forretningssystemer.

Læs mere her

Enterprise Asset Management

Vis mere

Enterprise Asset Management

Nedbring udgifterne til vedligeholdelse, og undgå nedetid med brancheførende styring af virksomhedens aktiver

På et konkurrencepræget og prisfølsomt marked er der ikke tid til hverken problemer med ydeevnen eller uforudsete produktionsstop på grund af mekaniske fejl.

Med en effektiv styring af virksomhedens aktiver (Enterprise Asset Management, EAM) og med effektive processer til vedligeholdelse kan man nedbringe de samlede vedligeholdelsesudgifter til blandt andet arbejdskraft, overarbejde og eksterne leverandører med op mod 50 %. Ved at kombinere dette med en reduktion af produktionsnedetiden og udgifterne til materialer og reservedele kan man opnå en yderst positiv effekt på bundlinjen.

Integreret EAM-funktionalitet helt uden besvær

EAM byder på omfattende funktionalitet til planlægning, udførelse og analyse af vedligeholdelsen og stiller en avanceret mobilklient til rådighed, der også virker offline, så man opnår en effektiv ordreudførelse på farten.

Løsningen er bygget specifikt til Dynamics AX- og Dynamics 365-platformene, og derfor fungerer den sømløst på tværs af økonomi, lager, indkøb, projekt og produktion, så man undgår tilbagevendende problemer med integrationer og opgraderinger.

Hovedfunktionerne er:

 • Avanceret omkostningsstyring: Se de samlede omkostninger til aktiver inklusive sporing og tidsstempling af lønomkostninger, udgifter, reservedele etc.
 • Korrigerende vedligeholdelse: Få et aktiv, der er ude af drift, til at virke igen med en række korrigerende arbejdsgange.
 • Tilstandsbaseret vedligeholdelse: Vær proaktiv, når der er indikationer – eksempelvis fra IoT-enheder til overvågning – på, at der er risiko for et snarligt nedbrud eller for en forringelse af materiellets ydeevne.
 • Forebyggende vedligeholdelse: Planlæg regelmæssig vedligeholdelse på baggrund af kalender-, tæller- eller tilstandsbaserede triggere, eller planlæg vedligeholdelsen manuelt.
 • Udførelse af arbejdsordrer på farten: Brug den omfattende mobile EAM-klient – også offline.
 • Planlægning: Foretag planlægning – herunder også automatisk planlægning af arbejdsordrer baseret på parametre som kompetencer, medarbejderressourcer, startdato, fysisk placering og uopsættelighed.

Udviklet af EAM-eksperterne

EAM er udviklet af Dynaway, som er en af branchens førende uafhængige softwareleverandører. Virksomheden har specialiseret sig i at levere EAM-systemer til styring af virksomhedens aktiver og MES-systemer til produktionsstyring og -overvågning til selskaber i hele verden.

EG's branchekonsulenter har den viden og erfaring, der skal til for at planlægge, implementere og supportere en EAM-løsning, som er en integreret del af jeres produktionsstrategi.

Se denne video om, hvordan EAM kan optimere jeres ressourcer til vedligeholdelse

Læs mere om EG og Dynamics 365

Kontakt EG for at høre, hvordan I kan nedbringe jeres udgifter til vedligeholdelse og undgå nedetid med EAM.

ExFlow fakturagodkendelse

Vis mere

ExFlow fakturagodkendelse

Opnå større rentabilitet og nedbring det manuelle, administrative arbejde ved hjælp af automatisk godkendelse af leverandørfakturaer

Saml og automatiser hele processen for modtagelse, godkendelse og arkivering af fakturaer for at øge produktiviteten og frigøre ressourcer i jeres økonomiafdeling.

Med ExFlow fra EG får I et sikkert og effektivt kreditorworkflow, som giver jer fuldt overblik over omkostninger og pengestrømme, og som mindsker risikoen for unødvendige renteudgifter og problemer med kravoverholdelse.

Hovedfordelene er:

 • Alt hvad I skal bruge i én løsning – ingen dyre integrationer eller ekstra servere
 • Nøjagtige data i realtid fra én kilde – ingen forsinkelse og ingen synkronisering
 • Fuld gennemsigtighed fra fakturaindscanning til endelig bogføring
 • Omfattende funktionalitet med 2- eller 3-vejsafstemning mellem fakturaer og ordrer
 • Enkel implementering, begrænset behov for uddannelse og hurtig opstart
 • Velgennemprøvet funktionalitet – certificeret til Dynamics 365 og Dynamics AX 2012
 • Besparelser på op til 50 % af dine årlige udgifter til kreditoradministration.

Administratorer og godkendere får adgang til et system, der giver overblik og er nemt at bruge

Medarbejderne i økonomiafdelingen kan fastlægge, overvåge og kontrollere hele godkendelseshierarkiet og -processen i det administrative system, og de kan se hele transaktionssporet fra det velkendte Dynamics-miljø.

Et moderne webinterface giver godkenderne adgang til løsningen hvor som helst og når som helst. Her kan de søge og filtrere blandt fakturaer, og de kan automatisk få besked om afventende godkendelser.

ExFlow er udviklet af SignUp Software, som har næsten 20 års erfaring med at levere kreditorautomatisering til virksomheder i over 40 lande i verden.

ExFlow fra EG

ExFlow-løsningen til Dynamics 365

ExFlow-løsningen til Dynamics AX 2012

Se løsningen her (YouTube)

GDPR Assistant

Vis mere

GDPR Assistant

Lev lettere op til de nye persondatakrav

Det kræver en betydelig indsats at leve op til de skærpede krav til behandling af persondata i EU's persondataforordning (GDPR) – samt at dokumentere, at processer og databehandling lever op til reglerne. Ellers løber din virksomhed en betydelig risiko for at blive idømt store bøder.

Med EG GDPR Assistant bliver det lettere at leve op til reglerne, hvis din virksomhed anvender Microsoft Dynamics AX 2012.

 

Med EG GDPR Assistant kan du:

 • Lettere leve op til de nye persondatakrav.
 • Dokumentére GDPR-indsatsen.
 • Anonymisere data uigenkaldeligt.
 • Huske alle elementer med fleksibel workflowfunktion.
 • Kontrollére adgangen til persondata.

 

Dokumentér din GDPR-indsats

EU's persondataforordning (GDPR) skærper kravene markant til bl.a. registrering, opbevaring, behandling og sletning af persondata.

Med EG GDPR Assistant kan du registrere, hvilke felter i dit ERP-system, der rummer persondata samt hvilke data, der er tale om – og hvorfor du opbevarer dem.

Dette hjælper dig med at dokumentere din indsats i overensstemmelse med kravene i persondataforordningen.

Anonymisér data uigenkaldeligt

EG GDPR Assistant gør dig I stand til at anonymisere data om en person, når der ikke længere er behov for at opbevare dem – eller når vedkommende anmoder om det.

Her gør den indbyggede workflowfunktion det nemt at føre medarbejderne igennem samtlige nødvendige skridt i forbindelse med en anonymisering, både i og udenfor ERP-systemet.

Kontrollér adgangen til persondata
Med løsningen kan du dele dit ERP-system op i hhv. områder med og uden persondata og nemt kontrollere adgangen til de pågældende områder.

Ligeledes bliver det muligt at kontrollere, at vedtagne politikker eksekveres, samt at sikkerhedsroller og -funktioner er sat korrekt op.

Læs mere om EG GDPR Assistant i pdf'en her eller på siden her.

Global Data Management

Vis mere

Global Data Management

Med Global Data Management til Dynamics AX og Dynamics 365 får I en samlet styring af alle virksomhedens data

Skab gennemsigtighed, ensartethed og sammenhæng, når I arbejder med forretningsdata på tværs af organisationen, samtidig med at I tilgodeser de enkelte selskabers behov.

Få en samlet styring af alle virksomhedsdata – selv i lokale datterselskaber eller afdelinger med specielle datakrav.

Kopier data fra én virksomhed til flere andre virksomheder i dit ERP-system, og tag en central beslutning om, hvilke informationer, indstillinger, værdier og felter der kan defineres af de lokale virksomheder.

Hovedfordelene er:

 • Omgående manuel distribution eller batchdistribution af data til datterselskaber.
 • Ingen krav om særlig uddannelse – I arbejder i velkendte formularer.
 • Fuld fleksibilitet i datastyringen – I kan oprette alle typer tabeller i jeres ERP-system.
 • Tidsbesparelse og færre fejl fra manuel og dobbelt dataindtastning.
 • Problemfri drift på Dynamics AX- og Dynamics 365-platforme.

I har fuld kontrol og kan sikre sammenhæng og validitet i både globale og lokale data, hvilket giver jer et godt udgangspunkt for præcis analyse og rapportering.

Læs mere om Global Data Management

Lagerstyring

Vis mere

Lagerstyring

Kør alle dine lagerstyringsprocesser via mobile enheder og scannere, og drag fordel af avancerede lagerprocesser som fx klyngeplukning, bølgeskabelon til genopfyldning og cross-docking.

EG's omfattende og integrerede lagerstyringsløsning er et værdifuldt supplement til standardfunktionaliteten i Dynamics AX.

Hovedfordelene er:

 • Væsentligt forbedret varemodtagelse
 • Overblik over købsordrer, som er klar til varemodtagelse
 • Visning af yderligere information såsom UN-kode og lagerforhold
 • Understøttelse af registrering af vægt og volumen i varemodtagelsesprocessen
 • Konfiguration af mobilalternativer direkte i Dynamics AX WMS-løsningen.

EG's lagerstyringsløsning hjælper dig med at optimere driften af dit lager og mindsker behovet for dyre tredjepartsløsninger, manuelle processer og tidskrævende og potentielt risikable papirbaserede procedurer.

Derudover giver det indbyggede transportstyringsmodul dig mulighed for at integrere og sammenlægge lagerstyring med distribution, skemalægning og forsendelse.

LESSOR Payroll

Vis mere

LESSOR Payroll

Korrekt løn til tiden med optimerede arbejdsprocesser ved lønudbetaling

Din virksomheds succes afhænger af medarbejderne i virksomheden. En vigtig paramenter for dem er, at de kan stole på, at de får korrekt løn til tiden – men det kan være en tidskrævende og fejlbehæftet manuel proces at foretage lønudbetalinger.

Med LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics 365 kan du slippe af med manuelle processer og få et lønsystem, der passer til din virksomhed og kan håndtere dine særlige udfordringer. 

EG har Danmarks dygtigste lønkonsulenter. Tilsammen har vi tæt på 100 års erfaring med LESSOR Payroll-løsninger, og vi er derfor specialister i at afdække jeres behov og matche det med den perfekte løsning.

LESSOR Payroll er udviklet med fokus på fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed og bidrager til effektive arbejdsgange og smidige processer i lønafdelingen. Når du knytter en medarbejderportal (LESSOR-Portalen) til din løsning, giver du samtidig dine medarbejdere lettere adgang til lønsedler og til at registrere kørsel og fravær.

Det kan du forvente dig af dit lønsystem:

 • Parameteropsætning og nem integration til øvrige systemer
 • En brugervenlig grænseflade
 • Webbaseret adgang (med LESSOR-Portalen)
 • Datostyring, der giver dig overblik over ændringer
 • Nem vedligeholdelse af overenskomster
 • Direkte integreret med Økonomi, Projekt, Tid & Fremmøde, Personale, Rejse og udgifter, Adgangskontrol, eGruppe og LESSOR-Portalen.

Læs mere om LESSOR Payroll her

EG tilbyder også hjælp til payroll. Se hvad vi kan tilbyde her

For yderligere information

Anita Skovgaard Jakobsen

Anita Skovgaard Jakobsen

Senior Consultant

Tlf: +45 7260 1107

Email: : ansja@eg.dk

Dokument- og sagsstyring

Vis mere

Dokument- og sagsstyring

Del og samarbejd med EG CrossWork til Dynamics AX

En SharePoint-baseret portal- og dokumentstyringsløsning vil forbedre din virksomheds beslutningsprocesser ved at gøre relevant og tydeligt struktureret information tilgængelig for beslutningstagere – uanset hvor eller hvornår de skal bruge den.

Med CrossWork har du direkte adgang til arkiverede dokumenter og e-mails, som vedrører specifikke kunder, leverandører eller projekter, fra SharePoint eller fra din Dynamics AX-løsning.

EG CrossWork anvender data fra Dynamics AX til at konfigurere SharePoint. ERP-systemet gør det muligt at anvende data direkte på SharePoint-sites og til fletning af dokumenter.

Med CrossWork får du:

 • En nøglefærdig løsning, som omfatter en foruddefineret struktur og vedligeholdelse af sitet
 • Værdi af den SharePoint-løsning, der er inkluderet i din Dynamics AX-installation
 • Enkel dokumentoprettelse baseret på dine brugsscenarier og skabeloner
 • Adgang til ERP-data, når du arbejder med e-mails og vedhæftninger i Outlook
 • Præcis kategorisering af arkiverede elementer.

Læs mere her

EG Security Kit

Vis mere

EG Security Kit

Optimer sikkerheden og kravoverholdelsen med Security Kit til Dynamics AX

Spar tid og penge med værktøjer og funktioner til opsætning, overvågning, analyse og dokumentation af sikkerhed, licensering og kravoverholdelse.

EG Security Kit gør det nemmere at administrere brugerrettigheder og giver dig overblik over roller og tilladelser, så du kan være sikker på, at dine kritiske data er beskyttet. Det hjælper dig også med at sikre, at der er overensstemmelse mellem systemanvendelsen og licenserne.

Med Security Kit kan du:

 • Konfigurere roller og brugerrettigheder op til 50 % hurtigere
 • Få overblik over de enkelte rollers brugerrettigheder og tilladelser
 • Opnå en overskuelig struktur baseret på best practices inden for kvalitetssikring
 • Få en mere overskuelig brugergrænseflade med centraliseret styring af brugertilpasninger
 • Holde styr på og udarbejde rapporter om opsætning af brugerrettigheder og licensstatus
 • Undgå unødvendige udgifter ved at følge licensbrugen pr. rolle.

Du kan tilpasse opgaver og rettigheder og dermed skabe specifikke roller, som er unikke for din organisation. For at opretholde en overskuelig struktur baseres de tilpassede roller på kopier af standardsikkerhedselementerne i Dynamics AX.

Læs mere om EG Security Kit

Stærkt branchefokus med Dynamics AX

Et dybdegående branchekendskab er fundamentet for EG's branchespecifikke løsninger til Dynamics AX. Derfor kan du være sikker på, at den løsning, du investerer i, vil hjælpe dig med at optimere din virksomhed, så den er klædt på til succes – helt uden overraskelser.

 • Projektindustri
 • Procesindustri
 • Retail & Distribution
 • Forsyning
Tilbage
Frem

Projektbaserede produktionsvirksomheder støder hver dag på udfordringer i forbindelse med kvalitet, priser, leveringstider og overholdelse af lovkrav.

Med EG Project Industries til Dynamics 365 og Dynamics AX opnår du en stram styring af information, projekter og processer, og takket være indsigt på tværs af alle produktionscyklusser kan du optimere hver enkelt levering og øge effektiviteten fra den første kundekontakt til den endelige levering.

Læs mere om EG Project Industries til Dynamics 365 og Dynamics AX

John Hummelgaard

Scandinavian Sales Director AX

Tlf: +45 7220 7503

john.hummelgaard@eg.dk

Process Industries til Dynamics 365 og Dynamics AX er bygget op om de best practices, der er kritiske for virksomheder i procesindustrien. Løsningen fokuserer på kerneprocesser såsom leverandørstyring, receptstyring, batchstyring og kvalitetskontrol. Løsningen understøtter de dele af din virksomhed, der er altafgørende for, at du kan skabe værdi i din forsyningskæde og styrke din konkurrenceevne.

Læs mere om Process Industries til Dynamics 365 og Dynamics AX

Erik Beck Skyum

Account Director, Process Industries

Tlf: +45 7220 7947

ebesk@eg.dk

Microsoft Dynamics 365 for Retail er en omfattende overordnet styringsløsning til detailhandlen, som hjælper dig med at øge fokus på de vigtigste udfordringer for din virksomhed:

 • At komme i kontakt med og engagere dine kunder
 • At styrke dine medarbejderes kompetencer inden for alle kanaler.

Stærk omnichannel-funktionalitet hjælper dig med at give dine kunder en fremragende oplevelse, hver gang du interagerer med dem – i fysiske butikker, online eller via sociale medier.

Læs mere om Dynamics 365 for Retail her

Bjørn Olesen

Market Manager, Retail

Tlf: +45 7220 7856

bjole@eg.dk

Xellent fra EG

Xellent opfylder de administrative behov hos både mellemstore forsyningsvirksomheder og store internationale energiselskaber. Med Xellent kan du:

 • Gøre dine administrative processer mere effektive.
 • Tilføje branchespecifikke moduler og skræddersy dem til dine unikke behov.
 • Effektivisere dine arbejdsprocesser og bidrage til at sikre korrekt fakturering af kunderne.
Læs mere om Xellent her

Pia Kamp

Account Manager

Tlf: +45 7220 7642

pia.kamp@eg.dk

Rådgivning, løsninger og it-services

 • Rådgivning
 • Dynamics 365
 • Business Analytics
 • Application Services
 • CRM, CEM & Collaboration
 • Infrastructure Services
 • Service & Support
Tilbage
Frem

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform. Nu.

Microsoft Dynamics 365 samler ERP, CRM og business intelligence under ét på en altid opdateret cloudplatform. Dynamics 365 fjerner grænserne mellem de enkelte systemer og giver dig øjeblikkelig adgang til den nyeste teknologi i en agil og effektiv løsning, der frigør ressourcer fra drift til fokus på forretningsværdi.

Læs mere om Dynamics 365 her

Kundereferencer

 • GodEl

  Energibranchen er stadig mere konkurrencepræget og kundernes forventninger til leverandørerne vokser konstant. Det svenske elselskab GodEl er en af branchen nye virksomheder, som er startet med visionen om at skabe en bedre fremtid for sine kunder.

 • MOCON Europe

  MOCON Europe fik indsigt i usynlige udfordringer

 • Palsgaard

  Tæt samarbejde med EG skabte fundament for vækst.

 • HMN Naturgas, Dynamics AX

  HMN Naturgas har en klar strategi for målet med it-systemerne. Forretningen skal drives på ét fælles system baseret på en standardplatform, der dækker alle de centrale arbejdsprocesser.

 • Energi Midt

  Samling af flere systemer i én standard ERP-løsning giver EnergiMidt mulighed for at fokusere på datakvalitet og kommerciel udvikling af forretningen.

 • IdealCombi

  IdealCombi har sendt de klassiske regneark på pension og styrer i dag produktionen baseret på realtidsdata.

 • Forsyningsvirksomhederne

  Xellent har stor udbredelse i energisektoren og er udviklet af EG på toppen af en Axapta-standardløsning fra Microsoft.

 • Orifarm

  Dynamics AX 2009 blev implementeret i hele koncernen og optimerede Orifarms processer.

 • PN Beslag, agil implementering

  En forudgående forretningsanalyse af PN Beslag foretaget af EG sikrede en succesfuld og hurtig implementering af ERP-løsningen Dynamics AX.

Nyheder og artikler

26okt
Nyhed
EG’s Dynamics AX-specialister gør klar til fortsat vækst
Article /  THRIVE
Sådan håndterer virksomheder digitalt kulturchok
Article /  THRIVE
Otte nøgler til succes med de digitale forsyningskæder

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.