Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform.

Få nye muligheder på tværs af organisationen, når du samler mennesker, data og processer med Microsoft Dynamics 365.

Med Microsoft Dynamics 365 kan du køre hele virksomheden fra end-to-end med intelligente applikationer, der problemfrit arbejder sammen i en cloud-løsning – og forener funktionerne i CRM og ERP.

Se nærmere på Dynamics 365

Udvid dine forretningsmuligheder med intelligente applikationer

Dynamics 365-applikationer integreres sikkert i skyen og giver dig de bedste forudsætninger for at tackle dine forretningsudfordringer – fra salg, marketing og økonomi til operations og field service.

  • Sales
  • Marketing
  • Field Service
  • Customer Service
  • Customer Insight
  • Finance and Operations
  • Project Service Automation
  • Talent
  • Retail
Tilbage
Frem

Skab værdifulde kunderelationer

Sælg mere og hurtigere med Dynamics 365 for Sales. Du får digital intelligens ved hver deal, så du kan forudsige og adressere dine kunders særlige behov – og skabe stærkere relationer og økonomiske fordele.

Kontakt os og hør mere

Foren salg og marketing, så kundeoplevelsen sammensættes

Saml dit marketingindhold, dine data og dine processer med Dynamics 365 og Adobe Marketing Cloud, så du kan levere involverende kundeoplevelser på tværs af alle berøringspunkter.

Kontakt os og hør mere

Foren salg og marketing, så kundeoplevelsen sammensættes med Dynamics 365 og Adobe Marketing Cloud

Håndtér serviceopkald

Gør serviceopkald til en strategisk fordel med Dynamics 365 for Field Service. Applikationen indeholder alt det, dine teams skal bruge – fra optimeret planlægning til prædiktiv vedligeholdelse.

Kontakt os og hør mere

Få langvarige kundeforhold

Giv kundeservice i verdensklasse, der giver loyalitet. Dynamics 365 for Customer Service giver brugerne en ensartet oplevelse af virksomheden – uanset om det drejer sig om selvbetjening eller personlig service.

Kontakt os og hør mere

Levér en bedre kundeoplevelse

Skab engagement gennem intelligent kundeanalyse. Giv medarbejderne den indsigt, de behøver for bedre at forstå og relatere til kunderne.

Kontakt os og hør mere

Høj vækst og øget forretningsvirksomhed

Få endnu mere gang i dine forretningsaktiviteter. Med de komplette ERP-værktøjer i Dynamics 365 for Finance and Operations får du global skalérbarhed og digital intelligens, så du kan vokse i dit eget tempo.

Kontakt os og hør mere

Få udbytte af dine projekter

Driv din projektbaserede virksomhed mere produktivt og rentabelt ved hjælp af Dynamics 365 for Project Service Automation. Applikationen hjælper dig med at administrere dine projekter – og få tilfredse kunder.

Kontakt os og hør mere

Find og fasthold de rigtige medarbejdere

Få det bedste frem i dine medarbejdere med effektiv personaleledelse – fra ansættelse og opstart til vedvarende engagement og løbende udvikling.

Kontakt os for at få yderligere information

Optimer driften af din detailvirksomhed

Med intelligent, datadrevet indsigt kan du optimere alle områder af din detailvirksomhed, skabe målrettede købsoplevelser på tværs af alle kanaler og yde kundeservice i særklasse.

Læs mere her