Guide til valg af ERP-system

Den rigtige ERP-løsning for din virksomhed skaber målbar merværdi – i alle faser og alle funktioner – fra implementering til drift. Arbejdet med at finde den rigtige it-løsning er ikke raketvidenskab, men kræver lige dele grundighed, indsigt og visioner.

Fordele ved forskellige platforme

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX

Vis mere

Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX er en ERP-løsning til store og mellemstore virksomheder udviklet af Microsoft. Dynamics AX tilbyder en høj grad af fleksibilitet og tilpasning til den enkelte bruger. 

Med den seneste version er Dynamics AX gået fra en releasebaseret model til en abonnementsbaseret cloudmodel. Det betyder, at Dynamics AX-kunder i fremtiden vil få opdateringer direkte fra Microsoft uden at skulle købe og opdatere til nye versioner. Det gør det også muligt at minimere omkostningerne til drift og implementering.

Læs mere her

Microsoft Dynamics

Dynamics NAV

Vis mere

Dynamics NAV

Dynamics NAV er Microsofts løsning til små og mellemstore virksomheder. Med den rollebaserede tilgang får den enkelte medarbejder hurtigt overblik over lige præcis de funktioner, der skal bruges. 

Dynamics NAV er optimeret til mobile enheder og kan derudover tilpasses med brancheløsninger, så den matcher præcis jeres behov. 

Læs mere her

For yderligere information

Oscar Tolstrup

Oscar Tolstrup

Business Unit Manager

Tlf: +45 7260 2455

Email: : ostor@eg.dk

SAP

SAP

Vis mere

SAP

SAP er verdens mest brugte ERP-system til store og komplekse virksomheder. SAP udvikler ERP-løsninger til store og internationale virksomheder, som kræver komplekse, tilpassede løsninger. 

Med SAP All-in-One får du dog det bedste af to verdener: Erfaringen og evnen til at håndtere komplekse virksomheder kombineret med en fleksibel pakke, som passer til små og mellemstore virksomheder, der ønsker ubegrænsede udvidelsesmuligheder. 

Læs mere her

For yderligere information

Jesper Thusgård Bkørnø

Jesper Thusgård Bjørnø

Sales Manager, SAP management

Tlf: +45 7260 1621

Email: : jesper.thusgaard@eg.dk

ASPECT4

ASPECT4

Vis mere

ASPECT4

ASPECT4 er EG's egenudviklede ERP-løsning til AS400 og egner sig især til virksomheder inden for logistik og produktion, tekstil og mode, transport og spedition samt trælaster og byggemarkeder. 

ASPECT4 er solidt forankret i skandinaviske forretningstyper og forretningsmodeller. Løsningen er opbygget og fintunet gennem mange år mod de styringsbehov, man typisk finder her.

Læs mere her

For yderligere information

Brian Sparwath

Brian Sparwath

Vice President, ASPECT4, ASPECT4 Management

Tlf: +45 7260 1196

Email: : brian.sparwath@eg.dk

Brian Sparwath er ansvarlig for EG's ASPECT4-afdeling, fra salg til leverance og support. ASPECT4 er EG's egenudviklede ERP-løsning og er særligt udviklet til at understøtte virksomheder i en række industrier. Brian ser det som sin fornemmeste opgave hele tiden at hjælpe med og udforske nye muligheder med teknologi for at optimere virksomheders arbejdsprocesser, så virksomhederne står bedre på markedet i morgen, end de gjorde i dag. Brians motto er: It's just business – if it doesn't work, we can change things and fix it now. Kontakt Brian, hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer din forretning i følgende industrier: transport, fragt, logistik, fashion, tømmerhandler, gør-det-selv og e-business.

Nyheder og blogs

1dec
News
Få 75 % rabat, når du opgraderer IBM Cognos TM1
Article / Søren Tang
Data i skyen: Få styr på sikkerhed og regler
Article / Søren Tang
Big Data: 1/5 af medarbejderes tid går med at finde informationer, de allerede har