Guide til valg af ERP-system

Den rigtige ERP-løsning for din virksomhed skaber målbar merværdi – i alle faser og alle funktioner – fra implementering til drift. Arbejdet med at finde den rigtige it-løsning er ikke raketvidenskab, men kræver lige dele grundighed, indsigt og visioner.

Kom i gang med de indledende overvejelser

Få overblik over de forskellige ERP-platforme

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365

Vis mere

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er en cloudbaseret it-platform, og er videreudviklingen af ERP-platformene Dynamics AX og NAV. Det er en helt ny måde at tænke IT-arkitektur og drift.

Dynamics 365 samler en række af Microsofts it-platforme, og du får nu blandt andet Microsoft CRM og Microsoft Power BI samlet i et produkt sammen med din ERP-platform. Det giver mulighed for at skabe større sammenhæng i virksomhedens interne processer, hvilket giver større effektivitet og agilitet i virksomhedens it-infrastruktur.

Læs mere om Dynamics 365 her

For yderligere information

Michael Weis

Michael Weis

Vice President, Digital Solutions Sales Scandinavia

Tlf: +45 7220 7681

Email: : michael.weis@eg.dk

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX

Vis mere

Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX er en ERP-løsning til store og mellemstore virksomheder udviklet af Microsoft. Dynamics AX tilbyder en høj grad af fleksibilitet og tilpasning til den enkelte bruger. 

Med den seneste version er Dynamics AX gået fra en releasebaseret model til en abonnementsbaseret cloudmodel. Det betyder, at Dynamics AX-kunder i fremtiden vil få opdateringer direkte fra Microsoft uden at skulle købe og opdatere til nye versioner. Det gør det også muligt at minimere omkostningerne til drift og implementering.

Læs mere her

For yderligere information

John Hummelgaard

John Hummelgaard

Scandinavian Sales Director AX

Tlf: +45 7220 7503

Email: : john.hummelgaard@eg.dk

John T. Hummelgaard er salgsdirektør for EG's Dynamics 365-leverancer (AX) på tværs af hele Skandinavien. John har mere end 32 års erfaring med salg og marketing inden for en lang række industrier, blandt andet it-branchen, konsulentbranchen og den finansielle verden. John tror på, at man kommer længst i livet, når man holder sit fokus og har viljen til at gennemføre sine projekter. Man kan ofte høre ham citere Michael Jordans ord: "Du misser 100 % af de skud, du ikke tager". * John har særligt fokus på at hjælpe virksomheder med at optimere deres arbejdsprocesser med it. * For John er det afgørende, at it drives som et forretningsprojekt og ikke som et it-projekt. * John er blandt andet certificeret i Concorde XAL, Dynamics NAV, Dynamics AX og Microsofts Sure Step-model.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV

Vis mere

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (nu Microsoft Dynamics 365 Business Central on premise) effektiviserer forretningsadministration, forsyningskædeprocesser og daglig drift af små og mellemstore virksomheder.

Løsningen kan fås i cloud-, on-premises- og hybridopsætningerne med de samme omfattende egenskaber og intuitive grænseflader.

Læs mere her

For yderligere information

Martin Nørballe

Martin Nørballe

Vice President, Sales

Tlf: +45 7260 1038

Email: : martin.norballe@eg.dk

Infor M3

Infor M3 (Movex)

Vis mere

Infor M3 (Movex)

Infor M3 (Movex) er verdens 3. største udbyder af ERP-systemer. Infor M3 er særligt egnet til at understøtte internationale virksomheder med tunge og komplicerede arbejdsprocesser. Det er et centraliseret og fleksibelt system, som kan tilpasses til en virksomhed i konstant udvikling.

Infor M3 er særligt velegnet til produktionsvirksomheder, blandt andet kemi, logistik, Fashion, fødevareindustrien og industriel produktion.

Læs mere her

For yderligere information

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Business Unit Manager

Tlf: +46 7333 25339

Email: : jonni@eg.se

Jonas Nilsson er Business Unit Manager for Infor M3. Jonas har mere end 20 års erfaring i ERP-systemet Infor M3 i en række forskellige brancher. Han er primært fokuseret på at støtte klienter i produktion og distribution. Kontakt Jonas, hvis du vil vide mere om det samlede udbud indenfor Infor M3.

SAP

SAP

Vis mere

SAP

SAP er verdens mest brugte ERP-system til store og komplekse virksomheder. SAP udvikler ERP-løsninger til store og internationale virksomheder, som kræver komplekse, tilpassede løsninger. 

Med SAP All-in-One får du dog det bedste af to verdener: Erfaringen og evnen til at håndtere komplekse virksomheder kombineret med en fleksibel pakke, som passer til små og mellemstore virksomheder, der ønsker ubegrænsede udvidelsesmuligheder. 

Læs mere her

For yderligere information

Jesper Thusgård Bkørnø

Jesper Thusgård Bjørnø

Sales Manager, SAP management

Tlf: +45 7260 1621

Email: : jesper.thusgaard@eg.dk

ASPECT4

ASPECT4

Vis mere

ASPECT4

ASPECT4 er EG's egenudviklede ERP-løsning til AS400 og egner sig især til virksomheder inden for logistik og produktion, tekstil og mode, transport og spedition samt trælaster og byggemarkeder. 

ASPECT4 er solidt forankret i skandinaviske forretningstyper og forretningsmodeller. Løsningen er opbygget og fintunet gennem mange år mod de styringsbehov, man typisk finder her.

Læs mere her

For yderligere information

Brian Sparwath

Brian Sparwath

Vice President, ASPECT4 Management

Tlf: +45 7260 1196

Email: : brian.sparwath@eg.dk

Brian Sparwath er ansvarlig for EG's ASPECT4-afdeling, fra salg til leverance og support. ASPECT4 er EG's egenudviklede ERP-løsning og er særligt udviklet til at understøtte virksomheder i en række industrier. Brian ser det som sin fornemmeste opgave hele tiden at hjælpe med og udforske nye muligheder med teknologi for at optimere virksomheders arbejdsprocesser, så virksomhederne står bedre på markedet i morgen, end de gjorde i dag. Brians motto er: It's just business – if it doesn't work, we can change things and fix it now. Kontakt Brian, hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer din forretning i følgende industrier: transport, fragt, logistik, fashion, tømmerhandler, gør-det-selv og e-business.

Nyheder og blogs

9okt
Nyhed
EG vinder fornem europæisk pris

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.