It-løsninger til den finansielle sektor

Konkurrencen er hård, og kravene til fleksibilitet, transparens og compliance har aldrig været større. Derfor afhænger finansielle virksomheders succes af evnen til at optimere arbejdsprocesserne i den digitale transformation.

EG hjælper dig med it-løsninger og strategisk vejledning, der kan optimere og digitalisere virksomhedens arbejdsprocesser, så du kan drage fordel af nye muligheder og servicere dine kunder bedre.

Kontakt EG for at høre mere

Best practice-skræddersyede løsninger baseret på solidt branchekendskab

EG har i mange år leveret individuelt tilpassede back office-løsninger til tilfredse kunder i hele den finansielle sektor. Vi har erfaring med at bygge procesmodeller og kender best practice inden for sektoren.

Inden for den finansielle sektor har EG særligt fokus på:

 • Banker og realkredit
 • Forsikring
 • Pension og fonde
Tilbage
Frem

Banker og realkredit

Disruption-bølgen har for længst ramt den danske banksektor. Derfor er det vigtigt hele tiden at holde sig et skridt foran konkurrenterne med hensyn til digitalisering og produktudvikling.

Ved at fokusere på transparente data og effektive arbejdsprocesser hjælper EG med at håndtere nye udfordringer, som skyldes skærpet konkurrence, høje omkostninger og strammere lovgivning om blandt andet databeskyttelse og hvidvaskning. Som eksperter i forretningsdrevet it til banker hjælper vi med at sætte fart på digitaliseringen.

Kontakt EG for at høre mere
Vækst uden risiko i den finansielle sektor

Forsikring

Forsikringsbranchen er udfordret af hård konkurrence med forholdsvis mange kundeflytninger til følge. Dette stiller krav til effektive arbejdsgange og digitale processer, så omkostninger holdes nede. Samtidig udfordres branchen af flere og flere regler, der skal understøttes af nye arbejdsgange.

Som eksperter i forretningsdrevet it til forsikringsbranchen hjælper vi med at sætte turbo på den digitale omstilling.

Kontakt EG for at høre mere
forretningsdrevet it til forsikringsbranchen

Pension og fonde

Pensionsbranchen forvalter hver dag milliarder af danskernes opsparede midler. Det sætter store krav til dokumentation og sikkerhed. Samtidig er der et stigende fokus på omkostninger, hvorfor effektivitet og automatisering er vigtige konkurrenceparametre. Digitalisering af arbejdsgange og processer er derfor helt afgørende for at fastholde og tiltrække nye kunder.

I EG er vi eksperter i at hjælpe finansielle virksomheder videre ind i den digitale transformation. Vi sætter altid forretning foran it og skaber fundamentet for at gevinsterne kan høstes.

Kontakt EG for at høre mere
Digital transformation i pensionsbranchen

Rådgivning, løsninger og it-services

 • Rådgivning
 • Dynamics 365
 • ERP-platforme
 • Business Analytics
 • CRM, CEM & Collaboration
 • Application Services
 • Infrastructure Services
 • Service & Support
Tilbage
Frem

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform. Nu.

Microsoft Dynamics 365 samler ERP, CRM og business intelligence under ét på en altid opdateret cloudplatform. Dynamics 365 fjerner grænserne mellem de enkelte systemer og giver dig øjeblikkelig adgang til den nyeste teknologi i en agil og effektiv løsning, der frigør ressourcer fra drift til fokus på forretningsværdi.

Læs mere om Dynamics 365 her

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.