IBM Cognos

IBM Cognos tilbyder en komplet løsning til din virksomheds behov for business intelligence og financial performance management.

Læs mere om IBM Cognos og hvordan du vælger den rigtige løsning her på siden

Kundereferencer

 • HMN Naturgas, IBM Cognos

  HMN Naturgas sparer tusindvis af timer med IBM Cognos TM1. Fuld transparens og sporbarhed er nogle af de få ting HMN har opnået i samarbejde med EG.

 • Icopal

  Icopal effektiviserer økonomiafdelingen med Cognos

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Nic. Christiansen Gruppen

  Med Cognos BI-løsning fra EG fik Nic. Christiansen Gruppen mulighed for selv at sammensætte Active Reports. Læs mere om deres oplevelse med Cognos BI her!

 • NOE / Jysk Energi

  Hos NOE / Jysk Energi fik man med implementeringen af Cognos BI fra EG overblik og et optimalt beslutningsgrundlag. Læs mere om deres oplevelse med EG her!

 • MAN Diesel & Turbo

  MAN centraliserer regnskabsdata med Cognos

 • Coop Danmark

  Coops årlige budget- og forecasting-proces tog flere dage for hver af de 1.200 butikschefer – og indebar bl.a. massive mængder tastearbejde i et forældet system.

 • Mascot International A/S

  MASCOT analyserer lønsomheden med IBM Cognos.

 • Linak A/S

  Linak automatiserede processer med Cognos TM1

Kurser

IBM Cognos Analytics for rapport specialister grundkursus

Kursus

EG har udviklet et grundkursus for dig, der gerne vil være rapportspecialist. Kurset har fokus på at få dig klædt på til at bygge rapporter til forretningsbrugerne

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

IBM Cognos Active Reports

Kursus

Vil du gerne komme hurtigt i gang med Active Reports, har du mulighed for at komme i gang ved at bruge en dag på et kursus hos EG.  På kursusdagen vil vi gennemgå, hvad der definerer en Active Report.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

IBM Planning Analytics brugerkursus

Kursus

Kurset er designet til at uddanne i brugen af IBM Planning Analytics – tidligere kendt som IBM Cognos TM1. EG's brugerkursus er for jer, der har behov for at kunne analysere og udforske forretningens data. Kurset er også for jer der har et ønske om at kunne designe (ind)rapportering skræddersyet til jeres forretningsbehov.

Ballerup
Ballerup

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.