Økonomistyring med Cognos TM1

Effektiviser din rapportering

Hvis du skal kunne træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger, har du brug for de nyeste og mest relevante tal. Du skal ikke bruge tid på at forsøge at indsamle dem manuelt ved hjælp af regneark, e-mails og afstemningsmøder. EG's økonomistyringsløsninger til Cognos TM1 gør det nemmere og hurtigere at få styr på dine økonomiske data.

 

Kontakt os for en snak om jeres behov

Effektiviser din økonomistyring og rapportering med Cognos TM1

 • Juridisk konsolidering
 • Udarbejdelse af budgetter og prognoser
 • Aktivitetsbaseret omkostningsberegning
Tilbage
Frem

Afslut dine regnskaber hurtigt og effektivt

Giver manuelle processer dig hovedbrud, når du skal afslutte dine regnskaber?

EG kan hjælpe dig med at standardisere og automatisere regnskabsprocessen i din virksomhed.

Når du inddeler opgaverne i delopgaver og definerer en struktureret proces, giver du ejerskabet over tallene tilbage til de forretningsenheder, der indrapporterer dem. På den måde skaber du veldefinerede roller, så du kan afslutte dine måneds-, kvartals- og årsregnskaber hurtigt og effektivt.

Hurtigere og mere professionelle årsregnskaber
Er du frustreret over, at din årsrapport bliver forsinket, fordi den skal gennemgås ad flere omgange?

Det kan tage lige så lang tid at udarbejde, kontrollere og revidere tal og tekst som at færdiggøre selve regnskabet, og processen indebærer ofte manuelle opgaver, som medfører en høj risiko for fejl.

EG kan hjælpe dig med at effektivisere og automatisere denne proces, så du kan producere et professionelt og retvisende årsregnskab på 15-20 dage.

Interesseret i at høre mere?

Med effektive budgetprocesser er du klar til at tage udfordringen op

EG's budget- og prognoseværktøjer til Cognos TM1 sikrer, at du altid har styr på dine økonomiske data, så du kan handle hurtigt, hvis virksomhedens situation tager en uventet drejning.

Den hurtige og fleksible budgettering betyder, at tallene kan gennemgås hyppigere, og at gennemgangen bliver mindre omfattende. Det gør prognoserne langt mere relevante og værdifulde for den enkelte medarbejder.

Med præcise og dynamiske prognoser baseret på historiske data kan du se tendenser og forudsige den fremtidige efterspørgsel, så du kan optimere ressource- og materialeplanlægningen på tværs af din virksomhed.

 

Interesseret i at høre mere?

Hvilke produkter og kunder skaber størst værdi for din virksomhed?

I takt med at din forretning vokser og tilpasser sig et skiftende marked, er det vigtigt at vide, hvilke produkter og kunder der bidrager mest til virksomhedens fremtidige succes.

EG Activity-Based Costing til Cognos TM1 hjælper dig med at se bort fra traditioner og følelser og afdække, hvor du virkelig tjener penge, og hvilke områder du kan nedprioritere eller udfase.

Du kan afprøve forskellige scenarier og analysere omkostningerne ved hjælp af parametre, som ikke kan måles med traditionel økonomistyring – såsom "Hvad koster et salgsmøde med en kunde om et bestemt produkt?" eller "Hvordan kan vi øge rentabiliteten ved at ændre kundernes adfærd?"

Ifølge vores kunder fører aktivitetsbaseret omkostningsberegning til ændringer i de daglige processer og adfærden, og det øger økonomiafdelingens bidrag til resten af organisationen betydeligt.

Interesseret i at høre mere?

Rådgivning, løsninger og it-services

 • Rådgivning
 • Dynamics 365
 • ERP-platforme
 • Business Analytics
 • CRM, CEM & Collaboration
 • Application Services
 • Infrastructure Services
 • Service & Support
Tilbage
Frem

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform. Nu.

Microsoft Dynamics 365 samler ERP, CRM og business intelligence under ét på en altid opdateret cloudplatform. Dynamics 365 fjerner grænserne mellem de enkelte systemer og giver dig øjeblikkelig adgang til den nyeste teknologi i en agil og effektiv løsning, der frigør ressourcer fra drift til fokus på forretningsværdi.

Læs mere om Dynamics 365 her

Kundereferencer

 • HMN Naturgas, IBM Cognos

  HMN Naturgas sparer tusindvis af timer med IBM Cognos TM1. Fuld transparens og sporbarhed er nogle af de få ting HMN har opnået i samarbejde med EG.

 • Icopal

  Icopal effektiviserer økonomiafdelingen med Cognos

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Nic. Christiansen Gruppen

  Med Cognos BI-løsning fra EG fik Nic. Christiansen Gruppen mulighed for selv at sammensætte Active Reports. Læs mere om deres oplevelse med Cognos BI her!

 • Linco Food Systems

  Med SAP All-in-One binder Linco Food Systems effektivt alle virksomhedens processer sammen, som har sikret øget kvalitet, validitet og hastighed.

 • Plantorama, LS Retail

  Med tre indkøbsselskaber, otte butikker, 48 POS-enheder og en årlig omsætning på 300 mio. kroner er der mange data og systemer at holde rede på i Plantorama.

 • NOE / Jysk Energi

  Hos NOE / Jysk Energi fik man med implementeringen af Cognos BI fra EG overblik og et optimalt beslutningsgrundlag. Læs mere om deres oplevelse med EG her!

 • MAN Diesel & Turbo

  MAN centraliserer regnskabsdata med Cognos

 • Coop Danmark

  Coops årlige budget- og forecasting-proces tog flere dage for hver af de 1.200 butikschefer – og indebar bl.a. massive mængder tastearbejde i et forældet system.

Nyheder og artikler

9okt
Nyhed
EG vinder fornem europæisk pris

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.