Business intelligence

Baserer du dine beslutninger på data eller mavefornemmelser?

Hvor mange af dine forretningsdata anvender du aktivt i din daglige drift? Og hvor meget af den information, som du graver frem og deler, bliver aldrig læst? Business intelligence (BI) fra EG hjælper dig med at indsamle relevante data og konvertere dem til brugbar og tilgængelig viden, der understøtter effektive beslutningsprocesser.

Læs mere om business intelligence-værktøjer fra EG her på siden

Business intelligence (BI) løsninger fra EG

 • EG BI
 • Aktive rapporter
 • Arbejdskapital
 • Self Service BI for Manufacturing
Tilbage
Frem

Automatiser og spar tid på rapporteringen med EG BI

Alt for mange virksomheder udfordres af tidskrævende manuel rapportering og høster ikke konkurrencefordelene ved at konvertere data til indsigt. Det er ikke data, der mangler. Det er de rette værktøjer.

EG BI er baseret på best practice fra en række store kunder, hvilket indebærer, at vi på forhånd har identificeret alle de parametre, som er væsentlige for en virksomhed, herunder hvilke informationer der er relevante i forhold til indkøb, salg, produktion og lagerstyring m.m. Dermed er en række rapporteringsbehov dækket uden nogen form for tilpasning.

Løsningen kan både levere det strategiske overblik til ledelsen og operationelle data, som bidrager til optimeringen af den daglige drift. 

Det er også en smal sag at kigge på data på nye måder og skabe nye rapporter, der kan tilgås direkte af de enkelte medarbejdere, så man ikke længere skal søge i organisationen efter data.

EG BI arbejder sammen med Microsoft Power BI, så både daglig og strategisk rapportering er tilgængelig som overskuelige og letforståelige dashboards, der tilmed kan tilgås online.

Få en EG BI ekspert til at kontakte dig

Business Intelligence_EGBI

Træf velfunderede beslutninger – også når du er på farten

Dine mange data er ikke meget værd, hvis du ikke har adgang til dem, når det er tid til at træffe en beslutning. Med aktive rapporter kan både den øverste ledelse og de operative medarbejdere i marken konsultere de seneste data og træffe den rigtige beslutning.

Uanset om det er lige før et møde, på en flyvetur eller på et hotelværelse aftenen før en vigtig salgspræsentation, har du alle nødvendige informationer samlet på ét sted og på din foretrukne mobile platform med aktive rapporter. Få et hurtigt og omfattende overblik over de data, der driver din virksomhed – uanset hvor eller hvornår du har brug for dem.

Aktive rapporter hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger ved at give dig:

 • Et godt overblik med letforståelige grafiske opstillinger af dine data
 • En brugervenlig grænseflade, som er nem at navigere i
 • Adgang til en bred vifte af informationer via ét skærmbillede
 • En brugertilpasset opsætning, så du kan vælge de data, der er relevante for dig
 • Automatisk distribution af information via e-mail eller dine mobile enheder.

Interesseret i at høre mere?

Michael Weis

Vice President, Digital Solutions Sales Scandinavia

Tlf: +45 7220 7681

michael.weis@eg.dk

Frigør likviditet, og optimer din arbejdskapital

Hvis din likviditet er bundet op i dit varelager og hos kreditorer, går du glip af muligheden for at frigøre midler, som kan geninvesteres i din virksomhed. Ved at optimere din arbejdskapital kan du i løbet af få måneder forbedre din balance betydeligt. Målrettet rapportering om lagerbeholdninger og kreditorer kan gøre det nemmere at frigøre kapital og gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Arbejdskapitalrapporter kan hjælpe dig med hurtigt at optimere din likviditet på to måder:

 1. Minimer risikoen for at få varer i overskud på lageret ved at øge kommunikationen mellem indkøb og salg. Ingen ønsker et lager, der er fyldt med upopulære eller forældede varer. Kreditorrapporter hjælper dig med at skabe en løbende dialog mellem dit indkøbsteam og salgsmedarbejderne for at sikre, at lagerbeholdningen afspejler de varer, som kunderne ønsker at købe.
 2. Hold styr på debitorordrer ved at give økonomi- og salgsafdelingen adgang til de samme data. Sørg for, at salgsteamet har alle de nyeste informationer om en kundes betalingsvillighed, så hver enkelt sælger kan inddrage denne information i sin kommunikation med kunden. Det er især nyttigt, når man handler med udlandet, eftersom opfattelsen af betalingsfrister kan variere fra land til land.

Interesseret i at høre mere?

Michael Weis

Vice President, Digital Solutions Sales Scandinavia

Tlf: +45 7220 7681

michael.weis@eg.dk

Kortere opstartsfase og lavere risiko

Opnå større informationstransparens og en enklere hverdag med en komplet, samlet analyseplatform, som er skalerbar og tilpasset produktionsindustri og distribuerende virksomheder.

Læs mere om EG Self Service BI

Michael Weis

Vice President, Digital Solutions Sales Scandinavia

Tlf: +45 7220 7681

michael.weis@eg.dk

Stærke platforme til BI-løsninger

IBM Cognos BI

Vis mere

IBM Cognos BI

EG er den førende leverandør af Cognos i Skandinavien og den eneste virksomhed i Danmark, der yder first line-support.

IBM Cognos BI er en del af IBM Cognos, som er en af markedets førende produktpakker til business analytics. Den anvendes af mere end 23.000 af verdens største virksomheder og organisationer og opfylder hele organisationens behov – fra sælgeren i marken til forretningsanalytikeren, der sidder med hovedet begravet i tallene.

IBM Cognos BI indeholder omfattende funktioner til komplekse organisationer, hvor det er vigtigt at have adgang til forretningsoplysninger via smartphones, tablets og computere.

Læs mere om IBM Cognos her

Microsoft BI-løsninger

Vis mere

Microsoft BI-løsninger

EG's konsulenter har mange års erfaring med at designe og idriftsætte brancherelevante Microsoft BI-løsninger, der kombinerer business intelligence-funktionaliteten i SQL Server 2016, Azure Analysis Services og Power BI.

Microsoft BI-løsninger fra EG giver vores kunder adgang til deres distribuerede virksomhedsdata og hjælper dem med at opbygge stærke, skalerbare datamodeller, der forvandler information til indsigt.

Virksomhedsbrugere kan analysere data og dele resultater på tværs af organisationen på nettet, på mobile enheder eller via brugerdefinerede applikationer. Resultaterne præsenteres i detaljerede, interaktive rapporter, der hjælper brugerne med at identificere problemer og finde enkle, praktiske løsninger på komplekse behov.

Se videoen, og hør, hvordan du kan få større indsigt og træffe mere velfunderede beslutninger med Power BI. 

QlikView

Vis mere

QlikView

QlikView er den førende platform inden for databearbejdning. Med QlikView får du en løsning, som er skræddersyet til dine behov og giver dig bedre kontrol over – og større indsigt i – dine data. QlikView indeholder desuden nogle af branchens mest brugervenlige grænseflader og kan tilgås via mobilenheder.

EG's konsulenter har mange års erfaring med at arbejde med QlikView i udvalgte brancher. Ved hjælp af gennemtestede metoder og processer og ved at anvende Qlik som analysemotor kan EG sammen med dig opbygge og opretholde et solidt, faktabaseret beslutningsgrundlag for hele din virksomhed.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Qlik View.

Qlik Sense

Vis mere

Qlik Sense

Qlik Sense er det nyeste skud på stammen inden for intuitive hjælpesystemer til beslutningsprocesser, som er baseret på Qlik Analytics-platformen. Med Qlik Sense kan du udforske og visualisere dine data på egen hånd. Du kan lede efter nye sammenhængei dine data og oprette individuelt tilpassede rapporter og dynamiske dashboards – alt sammen i en intuitiv grænseflade, som ikke kræver nogen særlige forkundskaber.

EG's konsulenter har opbygget erfaring ved at arbejde med Qlik Sense i udvalgte brancher. Ved hjælp af gennemtestede metoder og processer og ved at anvende Qlik som analysemotor kan EG sammen med dig opbygge og opretholde et solidt, faktabaseret beslutningsgrundlag for hele din virksomhed.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Qlik Sense.

Kundereferencer

 • HMN Naturgas, IBM Cognos

  HMN Naturgas sparer tusindvis af timer med IBM Cognos TM1. Fuld transparens og sporbarhed er nogle af de få ting HMN har opnået i samarbejde med EG.

 • Icopal

  Icopal effektiviserer økonomiafdelingen med Cognos

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Linco Food Systems

  Med SAP All-in-One binder Linco Food Systems effektivt alle virksomhedens processer sammen, som har sikret øget kvalitet, validitet og hastighed.

 • Nic. Christiansen Gruppen

  Med Cognos BI-løsning fra EG fik Nic. Christiansen Gruppen mulighed for selv at sammensætte Active Reports. Læs mere om deres oplevelse med Cognos BI her!

 • Plantorama, LS Retail

  Med tre indkøbsselskaber, otte butikker, 48 POS-enheder og en årlig omsætning på 300 mio. kroner er der mange data og systemer at holde rede på i Plantorama.

 • NOE / Jysk Energi

  Hos NOE / Jysk Energi fik man med implementeringen af Cognos BI fra EG overblik og et optimalt beslutningsgrundlag. Læs mere om deres oplevelse med EG her!

 • MAN Diesel & Turbo

  MAN centraliserer regnskabsdata med Cognos

 • SPORTMASTER – digitale skilte

  SPORTMASTER har med EG opnået integration mellem instore-tv-løsningen og varestyrings-systemet, som sikrer at udsolgte varer bliver fjernet fra playlisten.

Rådgivning, løsninger og it-services

 • Rådgivning
 • Dynamics 365
 • ERP-platforme
 • Business Analytics
 • CRM, CEM & Collaboration
 • Application Services
 • Infrastructure Services
 • Service & Support
Tilbage
Frem

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform. Nu.

Microsoft Dynamics 365 samler ERP, CRM og business intelligence under ét på en altid opdateret cloudplatform. Dynamics 365 fjerner grænserne mellem de enkelte systemer og giver dig øjeblikkelig adgang til den nyeste teknologi i en agil og effektiv løsning, der frigør ressourcer fra drift til fokus på forretningsværdi.

Læs mere om Dynamics 365 her

Nyheder og artikler

9okt
Nyhed
EG vinder fornem europæisk pris

EG har solgt sin serviceforretning til DXC Technology

 

Derfor har vi opdelt vores website i to: EG A/S og EG's service business.