Parallax Image Block

Parallax Image Block Parallax Image Block Parallax Image Block

Parallax Image Block

Headline headline

Subheadline subheadline

Description description description description description description description description description description description description description description description description description

Bestil her!

Tre kurser indenfor procesledelse

EG tilbyder tre niveauopdelte kurser - læs mere herunder.

Læs også om Helsingør Kommunes erfaringer med uddannelserne her

Fordele ved forskellige platforme

Dato: 

Fredag den 13. april 2018

 

Sted: 

Kantinen på Tåstrup Møllevej

 

Referent:

Carsten Jensen

 

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX

Vis mere

Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX er en ERP-løsning til store og mellemstore virksomheder udviklet af Microsoft. Dynamics AX tilbyder en høj grad af fleksibilitet og tilpasning til den enkelte bruger.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365

Vis mere

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er en cloudbaseret it-platform, og er videreudviklingen af ERP-platformene Dynamics AX og NAV. Det er en helt ny måde at tænke IT-arkitektur og drift.

Dynamics 365 samler en række af Microsofts it-platforme, og du får nu blandt andet Microsoft CRM og Microsoft Power BI samlet i et produkt sammen med din ERP-platform. Det giver mulighed for at skabe større sammenhæng i virksomhedens interne processer, hvilket giver større effektivitet og agilitet i virksomhedens it-infrastruktur.

Læs mere om Dynamics 365 her

For yderligere information

Erik Beck Skyum

Erik Beck Skyum

Account Director

Tlf: +45 7220 7947

Email: : ebesk@eg.dk

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV

Vis mere

Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV er Microsofts løsning til små og mellemstore virksomheder. Med den rollebaserede tilgang får den enkelte medarbejder hurtigt overblik over lige præcis de funktioner, der skal bruges. 

Dynamics NAV er optimeret til mobile enheder og kan derudover tilpasses med brancheløsninger, så den matcher præcis jeres behov. 

Læs mere her

Infor M3

Infor M3 (Movex)

Vis mere

Infor M3 (Movex)

Infor M3 (Movex) er verdens 3. største udbyder af ERP-systemer. Infor M3 er særligt egnet til at understøtte internationale virksomheder med tunge og komplicerede arbejdsprocesser. Det er et centraliseret og fleksibelt system, som kan tilpasses til en virksomhed i konstant udvikling.

Infor M3 er særligt velegnet til produktionsvirksomheder, blandt andet kemi, logistik, Fashion, fødevareindustrien og industriel produktion.

Læs mere her

For yderligere information

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Business Unit Manager

Tlf: +46 7333 25339

Email: : jonni@eg.se

Jonas Nilsson er Business Unit Manager for Infor M3. Jonas har mere end 20 års erfaring i ERP-systemet Infor M3 i en række forskellige brancher. Han er primært fokuseret på at støtte klienter i produktion og distribution. Kontakt Jonas, hvis du vil vide mere om det samlede udbud indenfor Infor M3.

SAP

SAP

Vis mere

SAP

SAP er verdens mest brugte ERP-system til store og komplekse virksomheder. SAP udvikler ERP-løsninger til store og internationale virksomheder, som kræver komplekse, tilpassede løsninger. 

Med SAP All-in-One får du dog det bedste af to verdener: Erfaringen og evnen til at håndtere komplekse virksomheder kombineret med en fleksibel pakke, som passer til små og mellemstore virksomheder, der ønsker ubegrænsede udvidelsesmuligheder. 

Læs mere her

For yderligere information

Jesper Thusgård Bkørnø

Jesper Thusgård Bjørnø

Sales Manager, SAP management

Tlf: +45 7260 1621

Email: : jesper.thusgaard@eg.dk

ASPECT4

ASPECT4

Vis mere

ASPECT4

ASPECT4 er EG's egenudviklede ERP-løsning til AS400 og egner sig især til virksomheder inden for logistik og produktion, tekstil og mode, transport og spedition samt trælaster og byggemarkeder. 

ASPECT4 er solidt forankret i skandinaviske forretningstyper og forretningsmodeller. Løsningen er opbygget og fintunet gennem mange år mod de styringsbehov, man typisk finder her.

Læs mere her

For yderligere information

Brian Sparwath

Brian Sparwath

Vice President, ASPECT4 Management

Tlf: +45 7260 1196

Email: : brian.sparwath@eg.dk

Brian Sparwath er ansvarlig for EG's ASPECT4-afdeling, fra salg til leverance og support. ASPECT4 er EG's egenudviklede ERP-løsning og er særligt udviklet til at understøtte virksomheder i en række industrier. Brian ser det som sin fornemmeste opgave hele tiden at hjælpe med og udforske nye muligheder med teknologi for at optimere virksomheders arbejdsprocesser, så virksomhederne står bedre på markedet i morgen, end de gjorde i dag. Brians motto er: It's just business – if it doesn't work, we can change things and fix it now. Kontakt Brian, hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer din forretning i følgende industrier: transport, fragt, logistik, fashion, tømmerhandler, gør-det-selv og e-business.